Playback speed
×
Share post
Share post at current time
0:00
/
0:00
Transcript

Masayasu Inoue, MD, PhD, az Osaka város egyetem orvosi karának emeritus professzora: "A világjárványt a WHO hamis ürügyként használta fel arra, hogy a világ összes népét beoltassa"

“Szakterületem a molekuláris patológia és orvostudomány.

A világjárványt a WHO hamis ürügyként használta fel arra, hogy a világ összes népét beoltassa.

Tervet dolgoztak ki arra, hogy a vakcinák kifejlesztésének idejét, amely általában több mint tíz évet vesz igénybe, egy évnél rövidebbre rövidítsék. Operation Warp Speed. Ezt a műveletet arra használták, hogy elfedjék a genetikai vakcinák téves koncepcióját.

Az időmegtakarítás ürügyén egy rendkívül veszélyes módszert választottak. A vírusgének intramuszkuláris befecskendezését, hogy közvetlenül az emberi szövetekben termeljenek mérgező tüskefehérjéket az immunrendszer stimulálása érdekében.

Mivel ez egy teljesen új módszer és téves koncepció, amelyet még soha nem alkalmaztak az emberiség történetében, ezért a legtöbb orvos számára lehetetlen, hogy megfelelő tájékoztatáson alapuló beleegyezést adjon.

A felelőtlen kormányzati és médiakampányok miatt azonban, amelyek a vakcinákat népszerűsítik, a japánok 80%-a be van oltva. Sajnos eddig hét oltást végeztek el.

Ez a legtöbb és legrosszabb a világon, és az eredmény az emberiség történetében még soha nem látott szörnyű gyógyszer okozta sérülés előidézése volt.

Úgy vélem, hogy a kísérleti génterápia csalárd alkalmazása egészséges embereken, különösen egészséges gyermekeken, az emberi jogok szélsőséges megsértése.

Keizo Takemi, japán egészségügyi, munkaügyi és jóléti miniszter azonban azt állítja, hogy nincs ok komoly aggodalomra a genetikai vakcinák által okozott sérülésekkel kapcsolatban.

És anélkül, hogy a károsodott betegek jelenlegi helyzete elől menekülnének, egy új vakcinagyártó rendszer kiépítését tervezik a következő világjárványra való felkészülés jegyében.

Ez egy hihetetlen, őrült helyzet. A japán kormány a világon elsőként hagyott jóvá egy új típusú vakcinát, az úgynevezett önreplikációs replikon vakcinát, és azt tervezi, hogy idén ősszel és télen megkezdi a szállítását.

A Gazdasági, Kereskedelmi és Ipari Minisztérium hatalmas összegű támogatást nyújt ehhez a projekthez, és Japánban egymás után épülnek az új vakcinákat előállító gyárak. Közvetlenül látogattam meg ezeket a gyárakat.

Továbbá a japán kormány jelenleg 900 millió dollár értékű nagyszabású klinikai kísérleteket kér a gyógyszeripari cégektől, amelyek az idei davosi konferencián tett X betegséghez vállalják a következő világjárványra való felkészüléshez szükséges vakcinák kifejlesztésének kihívását.

Feltételezések szerint a japán kormány megmozdulása a CEPI Coalition for Epidemic Preparedness Innovation száznapos missziójának része, amelynek célja, hogy a Warp Speed művelet egyharmadára rövidítse az időt.

Nevezetesen a vakcina üzleti ciklusát próbálják lerövidíteni azzal, hogy száz nap alatt kifejlesztik a vakcinát. Ez csak az emberi jogi szempontok figyelmen kívül hagyásával lehetséges.

A WHO, az (IHR) nemzetközi egészségügyi rendelet és az úgynevezett világjárványügyi egyezmény módosításai, amelyeket az idei 77. Egészségügyi Világgyűlésen elfogadni készülnek, megpróbálnak ésszerűséget és jogi kötelezettséget adni az ilyen tudománytalan és veszélyes őrült terveknek.

Ha az ilyen dolgok folytatódnak, nagy a kockázata annak, hogy a hamis bizalom ürügyén Japánban gyártott vakcinákat fognak exportálni.

Ha Japán a vakcinák permanens gyártójává válna, az helyrehozhatatlan károkat okozna a jövő generációira. Ezért a japán kormány intézkedéseit nemzetközi összefogással kell megállítani.

Bár már három éve, hogy elkezdtem előadásokat tartani, hogy a japán embereket felvilágosítsam a vakcinák veszélyeiről, még mindig nehéz áthatolni a mainstream média hangfalain. Ha a YouTube-on elmondjuk az igazságot a vakcinákról, egy napon belül törlik.

A valóság az, hogy szinte minden nap szembesülünk a cenzúrával és a beszéd elfojtásával. Ezért reményemet a beszédem utolsó változatának kiadásába vetettem, és kiadtam egy könyvet "Kilépve az Egészségügyi Világszervezetből" címmel.

Nehéz megállítani ezt a folyamatot, mert most már politikailag reménytelen megváltoztatni a japán kormány helyzetét.

Az üzenet, amit szeretnék a világ felé közvetíteni, az, hogy amikor a jövőben X betegség fellép, soha ne bízzanak a rövid idő alatt kifejlesztett, Japánban gyártott vakcinában.

Az emberi jogok védelme érdekében az országhatárokon átívelő kontroll esetében úgy gondolom, hogy az igazság és az érintett országokkal való megosztás nagyon fontos, és hogy ez egy lépés az egység és a szolidaritás felé.

Csak a világ összes országa közötti információcsere folyamatán keresztül találhatunk reményt a kétségbeesés közepette. Remélem, hogy nyilatkozatom segít mindannyiuknak abban, hogy megvédjék egészséges életüket és családjukat.”

Köszönöm, hogy elolvastad. Ha esetleg a jövőben is szeretnéd olvasni, amiket megosztok, feliratozok, akkor egyszerűen iratkozz fel!


Többen jeleztétek, hogy anyagilag is támogatnátok a munkámat, ami rendkívül megtisztelő, de én úgy érzem, hogy jelen helyzetben nem lenne helyénvaló elfogadnom mindezért pénzt. Lett sajnos mindannyiunknak rengeteg problémája az elmúlt időszaknak köszönhetően, próbáljunk csak egymásnak segíteni, amiben tudunk.

Azonban egy ötletem támadt végül erre az esetre is. Szóval, ha az alábbi cégek valamelyikétől vásárolnál egyébként is egy terméket, akkor az itt megadott linkeken keresztül, én jutalékot fogok kapni. Így ezzel közvetetten engem is támogatsz, miközben olyan termékeket vásárolsz, amelyek minden bizonnyal az egészségedet is támogatni fogják.

Ha így teszel, azt előre is köszönöm!

NEUMI: A világon egyedülálló, nanotechnológiás glutation pótlás.
NEUMI VÁSÁRLÁSI LINK

KANNAWAY: Minőségi CBD olaj termékek.
KANNAWAY VÁSÁRLÁSI LINK

B-EPIC: Különböző, egészséggel kapcsolatos termékek. Személyes kedvencem a kurkumin tartalmú Regener8.
B-EPIC VÁSÁRLÁSI LINK

BEMER: Egyedülálló mágnesterápiás eljárás a mikrocirkuláció javítására.
BEMER VÁSÁRLÁSI LINK

ZINZINO: Teljesen természetes polifenolos, kiegyensúlyozott omega-zsírsav-tartalmú étrend-kiegészítő termékcsaládok.
ZINZINO VÁRÁSLÁSI LINK