Playback speed
×
Share post
Share post at current time
0:00
/
0:00
Transcript

Ifj. Robert Kennedy: 10x több oltott lány halt meg a DTP vakcinázás után, mint oltatlan a dán kormány vizsgálata szerint.

Androidos telefonon a videó előfordul, hogy csak Firefox böngészőben indul el!

Ifj. Robert F. Kennedy:

“A világon a legnépszerűbb vakcina a DTP vakcina, azaz a diftéria, tetanusz és pertussis elleni vakcina.

Azért szabadultunk meg tőle ebben az országban, mert 300 gyermekből egynek sérülést, agysérülést, súlyos agysérülést vagy halált okozott.

A nyolcvanas években használtuk, és ezért volt ez a sok pereskedés az oltóanyaggyártó cégek ellen, ami előidézte a vakcinatörvény elfogadását, amely aztán mentességet adott nekik a felelősség alól.

De Európában nem alkalmazzák, Amerikában nem alkalmazzák, de mi évente 161 millió afrikai gyereknek adjuk be.

Bill Gates megkérte a dán kormányt, hogy támogassa ezt a programot, és azt mondta, hogy 30 millió életet mentett meg.

A dán kormány azt mondta, mutassa meg az adatokat. Nem volt képes rá.

Ezért elmentek Afrikába, és elvégezték a saját tanulmányaikat, és megnézték 30 év DTP-adatait. És amit találtak, az mindannyiukat megdöbbentette. Azt találták, hogy azok a lányok, akik megkapták a DTP-t, tízszer olyan gyakran haltak meg, mint az oltatlan lányok.

Olyan dolgokban haltak meg, amelyeket soha senki nem hozott összefüggésbe a vakcinával.

Meghaltak vérszegénységben, maláriában, bilharziában tüdőbetegségben, légzőszervi betegségekben és tüdőgyulladásban.

30 évig senki sem vette észre, hogy az oltott lányok haltak meg, és nem az oltatlanok.

Az történt, hogy ezek a lányok nem diftériában, tetanuszban és pertussisban haltak meg. A vakcina megvédte őket ezektől, de tönkretette az immunrendszerüket is. És képtelenek voltak védekezni más, csak kisebb betegségek ellen, amelyeket más gyerekek, akiknek kemény immunrendszerük volt, ki tudtak védeni.”

A 2018-as tanulmány címe:

Bizonyítékok a halálozás növekedésére a 6-35 hónapos korú guinea-bissaui gyermekek diftéria-tetanusz-pertussis elleni védőoltás bevezetése után: ideje elgondolkodni?

A tanulmány rövid összefoglalója:

Bissau-Guinea gyermekei számára 1981-ben vezették be a diftéria-tetanusz-pertussis (DTP) és az orális gyermekbénulás elleni vakcinákat (OPV), ami azóta is viták tárgyát képezi. Egy friss tanulmány rávilágított a DTP vakcina gyermekhalandóságra gyakorolt hatásaira, különösen a 6-35 hónapos korosztályban. A kutatás során Bandim külvárosában végzett demográfiai megfigyeléseket és oltási adatokat elemeztek, hogy megértsék az oltások hosszú távú következményeit.

Az eredmények kezdetben kedvezőnek tűntek: a DTP-oltott gyermekek jobb súly-z-pontszámokat (WAZ) mutattak, ami elméletileg kedvező hatást jelzett. Azonban a halálozási rátákat elemző adatok ellentmondásos képet festettek.

A DTP vakcinával oltott gyermekek között nem várt módon magasabb halálozási rátákat találtak, különösen a lányok körében, a nem oltott társaikhoz képest.

A negatív hatásokat tovább erősítette az, hogy a kutatások összehasonlítása során a DTP-oltott lányok halálozási rátája jelentősen magasabbnak bizonyult, mint a fiúké, ami szembement a korábbi, vakcinák általában pozitív hatásait sugalló eredményekkel.

A tanulmány konklúziója szerint a DTP vakcinának potenciálisan negatív hatása van a gyermekhalandóságra, ami különösen aggasztó, tekintettel arra, hogy a vakcina betegségek elleni védelmet nyújt.

Ez az eredmény arra ösztönzi a közegészségügyi döntéshozókat és kutatókat, hogy újraértékeljék a DTP vakcina használatát és annak ütemezését, különösen az alacsony jövedelmű országokban, ahol a halandóság csökkentése kulcsfontosságú.

A tanulmány arra is rámutat, hogy a globális immunizációs erőfeszítések jelenlegi fókuszában a DTP vakcina harmadik dózisának lefedettségét hangsúlyozzák, ami lehet, hogy nem a legjobb megközelítés. Az eredmények felvetik a szükségességét annak, hogy a nemzeti immunizációs programok teljesítménymutatóit újraértékeljék, figyelembe véve a vakcinák lehetséges negatív hatásait is.

A tanulmány linkje: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5868131/pdf/fpubh-06-00079.pdf

Dtp Vaccination
631KB ∙ PDF file
Download
Download

Köszönöm, hogy elolvastad. Ha esetleg a jövőben is szeretnéd olvasni, amiket megosztok, feliratozok, akkor egyszerűen iratkozz fel!


Többen jeleztétek, hogy anyagilag is támogatnátok a munkámat, ami rendkívül megtisztelő, de én úgy érzem, hogy jelen helyzetben nem lenne helyénvaló elfogadnom mindezért pénzt. Lett sajnos mindannyiunknak rengeteg problémája az elmúlt időszaknak köszönhetően, próbáljunk csak egymásnak segíteni, amiben tudunk.

Azonban egy ötletem támadt végül erre az esetre is. Szóval, ha az alábbi cégek valamelyikétől vásárolnál egyébként is egy terméket, akkor az itt megadott linkeken keresztül, én jutalékot fogok kapni. Így ezzel közvetetten engem is támogatsz, miközben olyan termékeket vásárolsz, amelyek minden bizonnyal az egészségedet is támogatni fogják.

Ha így teszel, azt előre is köszönöm!

NEUMI: A világon egyedülálló, nanotechnológiás glutation pótlás.
NEUMI VÁSÁRLÁSI LINK

KANNAWAY: Minőségi CBD olaj termékek.
KANNAWAY VÁSÁRLÁSI LINK

B-EPIC: Különböző, egészséggel kapcsolatos termékek. Személyes kedvencem a kurkumin tartalmú Regener8.
B-EPIC VÁSÁRLÁSI LINK

BEMER: Egyedülálló mágnesterápiás eljárás a mikrocirkuláció javítására.
BEMER VÁSÁRLÁSI LINK

ZINZINO: Teljesen természetes polifenolos, kiegyensúlyozott omega-zsírsav-tartalmú étrend-kiegészítő termékcsaládok.
ZINZINO VÁRÁSLÁSI LINK