Visszafordítani a vakcina által kiváltott vérrögképződést?

Dr. Andreas Kalcker biofizikus kutató az oltások által kiváltott vérrögképződésről beszélt, valamint arról, hogy a CDS hogyan segít lebontani az ezért az állapotért felelős mikrorögöket.

Jul 9, 2022

Dr. Kalcker megemlíti egy tetoválóművész tanúvallomását is, aki 25 éve tetovál embereket, és aki azt állítja, hogy amikor dolgozik az emberek bőrén, azok már nem úgy véreznek, mint korábban. Dr. Kalcker rámutatott, hogy ez az alvadás jele, amely a klór-dioxidnak köszönhetően megoldható.

Az említett beszámolót megtaláltam egy weboldalon is:

Tetoválóművész vallomása a beoltottak véréről. Manu, a tetoválóművész, az oltott emberek tanúvallomásainak facebook csoportjában írta:

"25 éve vagyok a szakmában, így nem kezdő, hanem tapasztalt szakember vagyok. Néhány hónapja azt vesszük észre, hogy a beoltott emberek furcsán reagálnak a tetoválás során: a beoltottak bőre egyáltalán nem gyöngyözik (enyhe vérzés, ez normális a tetoválás során), és azt is észrevettük, hogy a bőrpír és a duzzanat szinte nem is jelentkezik. Ez természetesen nem különösebben zavaró a szakmánk szempontjából, de nagyon riasztó.

A vérben valóban változás áll be, a bőr már nem védekezik. A nyár előtt néhány ilyen eset volt, de a nagy oltási roham óta tényleg mindenki.

Egyszerű: 20-30 perc alatt meg tudjuk mondani, hogy beoltották-e Önt vagy sem, pusztán a bőr viselkedésének megnézése alapján.

Manapság sok kolléga is felismeri, hogy nagy a baj. Nem tudom, hogy ez elmúlik-e, de több mint 5-6 hónappal a 2 adag után a betegek bőre még mindig nem reagál normálisan.

Forrás: https://cogiito.com/a-la-une/courrier-des-lecteurs-temoignage-dun-tatoueur-sur-le-sang-des-vaccines/

Andreas weboldal: www.andreaskalcker.com

A videóban megemlített COMUSAV szervezet:

“Egy globális nonprofit szervezet vagyunk, amely nyitott szellemű és szellemű emberekből áll, akiknek egyetlen vágya, hogy megismerjék, megvizsgálják és népszerűsítsék az integratív gyógyászat különböző szakterületeit az emberek egészsége érdekében. Szervezetünk orvosokból, egészségügyi szakemberekből áll minden szakterületen, és összefogja mindazokat is, akik érdeklődnek és eltökéltek, hogy saját egészségük irányítását magukhoz vegyék.

Küldetésünk, hogy minden ember, nem csak az egészségügyi szakemberek tudatosságát növeljük, elősegítve a CDS (klór-dioxid oldat) tanulmányozását és felelős terápiás alkalmazását, amelynek megalkotója Dr. Andreas Ludwig Kalcker tiszteletbeli tagunk.”

www.comusav.com

Hagyományos CDS protokollok, köztük a videóban említett “C”:

KariKór
A CDS protokoll magyar fordítása és reménykeltő beszámoló oltássérülteknek.
Watch now (4 min) | Figyelmeztetés Ne feledje! Az eredmények csak önkénteseken végzett kísérleti kutatások kiértékelései. Nem jelentenek semmiféle orvosi tanácsot vagy receptet. Nem jelent semmilyen ajánlást senkinek, semmilyen konkrét állapotra vagy betegségre. Mi az a CDS…
Read more

Illetve a videóban elhangzó “haladó” AI protokoll:

English Ai Protocol 16 Dec 2021 2
4.6MB ∙ PDF file
Download
Download

Zárásként__________________________________________________

Többen jeleztétek, hogy anyagilag is támogatnátok a munkámat, ami rendkívül megtisztelő, de én úgy érzem, hogy jelen helyzetben nem lenne helyénvaló elfogadnom mindezért pénzt. Lett sajnos mindannyiunknak rengeteg problémája az elmúlt időszaknak köszönhetően, próbáljunk csak egymásnak segíteni, amiben tudunk.

Azonban egy ötletem támadt végül erre az esetre is. Szóval, ha az alábbi cégek valamelyikétől vásárolnál EGYÉBKÉNT IS egy terméket, akkor az itt megadott linkeken keresztül, én jutalékot fogok kapni. Így ezzel közvetetten engem is támogatsz, miközben olyan termékeket vásárolsz, amelyek minden bizonnyal az egészségedet is támogatni fogják.

Ha így teszel, azt előre is köszönöm!

KANNAWAY: Minőségi CBD olaj termékek.
KANNAWAY VÁSÁRLÁSI LINK

B-EPIC: Különböző, egészséggel kapcsolatos termékek. Személyes kedvencem a kurkumin tartalmú Regener8.
B-EPIC VÁSÁRLÁSI LINK

BEMER: Egyedülálló mágnesterápiás eljárás a mikrocirkuláció javítására.
BEMER VÁSÁRLÁSI LINK

ZINZINO: Teljesen természetes polifenolos, kiegyensúlyozott omega-zsírsav-tartalmú étrend-kiegészítő termékcsaládok.
ZINZINO VÁRÁSLÁSI LINK