Playback speed
×
Share post
Share post at current time
0:00
/
0:00

Robert F. Kennedy Jr. kimondja az igazságot, hogy miért van az oltóanyagoknak felelősségmentességük. "Elkerülhetetlenül nem biztonságosak"

“Egyik vakcinát sem vetik alá valódi placebo-kontrollált vizsgálatoknak. Ez az egyetlen orvosi termék, amely az engedélyezés előtt mentesül ez alól. Egyébként, ami a DTP vakcinával történt, amit azért vontak vissza ebben az országban, mert olyan sokan perelték be a gyógyszergyártókat.

A Wyeth, amely ma Pfizer, volt az elsődleges gyártó. 1986-ban elmentek a Reagan-kormányzathoz, és azt mondták, hogy teljes felelősségmentességet kell adniuk nekünk az összes vakcinára, különben kiszállunk az üzletből. Reagan azt mondta nekik, hogy miért nem… - Ők [a Wyeth] azt mondták, hogy minden egyes dollár nyereségért 20 dollárt veszítünk a későbbi felelősség miatt. Reagan erre azt mondta nekik, hogy miért nem teszik biztonságosabbá a vakcinát? Erre ők azt válaszolták: Mert a vakcinák "elkerülhetetlenül nem biztonságosak".

Ezt a kifejezést használják. És ez a kifejezés benne van a törvényben. És benne van a Bruesewitz-ügyben is, ami a Legfelsőbb Bíróság döntése, amely fenntartja ezt a törvényt. Tehát bárki, aki azt mondja, hogy a vakcinák biztonságosak és hatékonyak: maga az ipar kapott mentességet a felelősség alól azáltal, hogy meggyőzte az elnököt és a Kongresszust, hogy a vakcinák elkerülhetetlenül nem biztonságosak.”

Zárásként__________________________________________________

Többen jeleztétek, hogy anyagilag is támogatnátok a munkámat, ami rendkívül megtisztelő, de én úgy érzem, hogy jelen helyzetben nem lenne helyénvaló elfogadnom mindezért pénzt. Lett sajnos mindannyiunknak rengeteg problémája az elmúlt időszaknak köszönhetően, próbáljunk csak egymásnak segíteni, amiben tudunk.

Azonban egy ötletem támadt végül erre az esetre is. Szóval, ha az alábbi cégek valamelyikétől vásárolnál EGYÉBKÉNT IS egy terméket, akkor az itt megadott linkeken keresztül, én jutalékot fogok kapni. Így ezzel közvetetten engem is támogatsz, miközben olyan termékeket vásárolsz, amelyek minden bizonnyal az egészségedet is támogatni fogják.

Ha így teszel, azt előre is köszönöm!

KANNAWAY: Minőségi CBD olaj termékek.
KANNAWAY VÁSÁRLÁSI LINK

B-EPIC: Különböző, egészséggel kapcsolatos termékek. Személyes kedvencem a kurkumin tartalmú Regener8.
B-EPIC VÁSÁRLÁSI LINK

BEMER: Egyedülálló mágnesterápiás eljárás a mikrocirkuláció javítására.
BEMER VÁSÁRLÁSI LINK

ZINZINO: Teljesen természetes polifenolos, kiegyensúlyozott omega-zsírsav-tartalmú étrend-kiegészítő termékcsaládok.
ZINZINO VÁRÁSLÁSI LINK

KariKór
Authors
KariKór