Miért működik / pontosabban működhetett volna a klór-dioxid a Covid-19 kezeléseként

Andreas Ludwig Kalcker rövid összefoglalója még a covid "oltási őrület" előtti időkből...

Jul 20, 2022

Ez a videó még 2020. áprilisi! Tehát akkor még sehol nem voltak oltások és sokkal kevesebbet lehetett tudni az egész Sars-Cov-2-ről. Akkor még csak sejtettük, hogy egy biológia fegyver, ma már persze tudjuk is.

Megjegyzés: A ModeRNA 2016-ban 3 évvel a COVID felbukkanása előtt szabadalmaztatta a tüskefehérjében szereplő, a vírus hatékony fertőzéséért felelős szekvenciáját! Van még kérdés?

De a lényeg, hogy már ekkor is, tehát 2020 elején lett volna több elérhető megoldás, köztük a videóban bemutatott klór-dioxid is.

Elgondolkodtató, hogyha nem utasítja el a hivatalos narratíva és propaganda gépezet - melyet persze a gyógyszeripari lobbi és az azt birtokló globalista elit irányít - az összes lehetséges korai kezelési terápiát, pl. az említett klór-dioxidot, vagy a hidroxiklorokint, vagy az ivermectint, illetve minden más alternatív, könnyen elérhető és olcsó megoldást, vajon hány ember életét lehetett volna megmenteni?

Mennyivel kevésbé kellett volna a társadalmi életet korlátozni? Mennyivel kevesebb sérülést okoztunk volna a gyerekeinknek? Mennyivel kevésbé sínylette volna meg mindezt a világ gazdasága? Ha egyáltalán megsínylette volna…

Természetesen, ebben az esetben nem alakult volna ki a pánikhelyzet sem. Csak képzeljük el, hogy az operatív törzs szappanopera “sztárjai” a megoldásokat ecsetelték volna szemben a #mindmeghalunk napi slágerrel! Na jó, tudom ezt nehéz elképzelni…

Persze pont nem ez volt a cél, hisz, ha nincs pánik és kellő félelem, akkor nem lehetett volna vészhelyzeti engedéllyel egy teljesen kipróbálatlan géntechnológiával végigoltani a fél emberiséget!

Lásd: 2019. október 29-én Washingtonban az egészségügy jövője csúcstalálkozón éppen a covid “kitörése” előtt pontosan ezt beszélték át egy színpadon ülve az illetékesek, köztük Anthony Fauci. LINK

Egy rövid gondolat az ott elhangzottakból:
"Persze nem húzhatjuk ki a dugót egyszerűen és előállni azzal, hogy mindenki vegyen fel egy új oltást, amit még nem próbáltunk ki senkin... ...de felmerülhet az igény egy olyan társadalmi izgalmi állapot létrehozására, amivel fel lehet rúgni minden szabályt! Ami felment, minden bürokratikus és eljárási szabály alól."

Tehát ezt teremtették meg a coviddal. Bevezethettek egy olyan új technológiát az oltásokban, amit előtte sehogy sem sikerült, mert mindig kudarcba fulladt. Most pedig már ott tartunk, hogy az FDA legújabb rendelkezésével mostantól nem is kellenek vizsgálatok a jövőbeni módosított covid mrns oltásokhoz.
CSAK DURR A KARBA…

Szóval mindennek isszuk most a levét. Megbetegített emberek, gyászló családok, tönkrement gazdaságok, és úgy tűnik közel sincs még vége…

Érdekességképpen ide csatolom, 2020 májusából ezt a dokumentációt:

Az ecuadori integratív orvosszakértők egyesülete által végzett kísérleti kutatómunka:

A klór-dioxid egy hatékony terápiás eszköz a sars-cov-2 kezelésére.

Valahogy mindenki meggyógyult…

Ensayo Clínico Mayo 2020 2
27MB ∙ PDF file
Download
Download

A témában korábbi tartalmak:

KariKór
Visszafordítani a vakcina által kiváltott vérrögképződést?
Watch now (4 min) | Dr. Kalcker megemlíti egy tetoválóművész tanúvallomását is, aki 25 éve tetovál embereket, és aki azt állítja, hogy amikor dolgozik az emberek bőrén, azok már nem úgy véreznek, mint korábban. Dr. Kalcker rámutatott, hogy ez az alvadás jele, amely a klór-dioxidnak köszönhetően megoldható…
Read more
KariKór
A CDS protokoll magyar fordítása és reménykeltő beszámoló oltássérülteknek.
Watch now (4 min) | Figyelmeztetés Ne feledje! Az eredmények csak önkénteseken végzett kísérleti kutatások kiértékelései. Nem jelentenek semmiféle orvosi tanácsot vagy receptet. Nem jelent semmilyen ajánlást senkinek, semmilyen konkrét állapotra vagy betegségre. Mi az a CDS…
Read more

Zárásként__________________________________________________

Többen jeleztétek, hogy anyagilag is támogatnátok a munkámat, ami rendkívül megtisztelő, de én úgy érzem, hogy jelen helyzetben nem lenne helyénvaló elfogadnom mindezért pénzt. Lett sajnos mindannyiunknak rengeteg problémája az elmúlt időszaknak köszönhetően, próbáljunk csak egymásnak segíteni, amiben tudunk.

Azonban egy ötletem támadt végül erre az esetre is. Szóval, ha az alábbi cégek valamelyikétől vásárolnál EGYÉBKÉNT IS egy terméket, akkor az itt megadott linkeken keresztül, én jutalékot fogok kapni. Így ezzel közvetetten engem is támogatsz, miközben olyan termékeket vásárolsz, amelyek minden bizonnyal az egészségedet is támogatni fogják.

Ha így teszel, azt előre is köszönöm!

KANNAWAY: Minőségi CBD olaj termékek.
KANNAWAY VÁSÁRLÁSI LINK

B-EPIC: Különböző, egészséggel kapcsolatos termékek. Személyes kedvencem a kurkumin tartalmú Regener8.
B-EPIC VÁSÁRLÁSI LINK

BEMER: Egyedülálló mágnesterápiás eljárás a mikrocirkuláció javítására.
BEMER VÁSÁRLÁSI LINK

ZINZINO: Teljesen természetes polifenolos, kiegyensúlyozott omega-zsírsav-tartalmú étrend-kiegészítő termékcsaládok.
ZINZINO VÁRÁSLÁSI LINK