Miért áll meg váratlanul a szív? Miért aggódik egyre több szakember, az mRNS oltások óta rendkívüli módon megszaporodott, hirtelen, megmagyarázhatatlan okokból bekövetkező halálozások miatt?

Dr. Scott Jensen, orvos, volt szenátor a szívmegállások okait magyarázza el laikusok számára is érthető módon.

Az ember szíve átlagosan 42 milliószor dobban meg egy év alatt. Ezt annyira természetesnek vesszük, hogy fel sem fogjuk, hogy milyen precíz és milyen bonyolult rendszer az, aminek mindezt köszönhetjük. Súlyos, akár végzetes következménye is lehet, ha valami mindezt megzavarja. És sajnos úgy tűnik, hogy valami megzavarta...

Az elmúlt év során már naponta halljuk a hirtelen és váratlan, fiatalokat is érintő szívmegállással járó haláleseteket. Annyira sokat, hogy napról-napra, egyre több szakember fejezi ki aggodalmát és szólal fel, hogy BESZÉLNI KELL A PROBLÉMÁRÓL, mert ezeknek a szokatlan halálesetek a drasztikus megszaporodása egybeesik az újtípusú, mRNS oltások tömeges alkalmazásának kezdetével!

Dr. Scott Jensent többször hallottam már korábban is megszólalni a COVID narratíva őrültségei ellen. Egy visszafogott, korrekt, etikus embernek gondolom.

Most is nagyon visszafogottan fogalmaz. Ahogy a videóban el is mondja, nem akar túl provokatív lenni, csak egyértelművé teszi, hogy látszik, hogy probléma van és beszélni kell róla!

Muszáj! Hisz a szívvel kapcsolatos problémák is csak egyre sokasodnak.

Ahogy a videó végén el is mondja: “Én csak elmagyaráztam, hogy mi folyik itt, mert az elmúlt hetekben olyan sokat láttam ebből, hogy aggódom. Szeretném, ha tudnátok róla.”

A videóban említést tesz többek között dr. Aseem Malhotra-ról is, akinek korábban fordítottam egy interjúját. Ha valaki nem látta még, mindenképpen érdemesnek tartom megnézni azt is:

KariKór
Tucker Carlson beszélgetése Dr. Aseem Malhotra kardiológussal, az orvosi döntéshozatalt is súlyosan befolyásoló gyógyszeripari manipulációkról, és az akár végzetes készítményeikről.
Watch now (52 min) | Anglia egyik legjobb és legismertebb kardiológusa, Dr. Aseem Malhotra az édesapjával történt, az mRNS oltással kapcsolatba hozható tragédiája után, az oltások biztonságosságának és hatékonyságának alapos kutatásába kezdett a valós világ adatai alapján. Súlyos visszásságokat fedezett fel…
Read more

A másik illető, akit kiemel a videóban, mint oltássérült az Dr. Kerryn Phelps, az Ausztrál Orvosi Kamara ("AMA") korábbi elnöke és korábbi szövetségi parlamenti képviselő.

Dr. Phelps azt nyilatkozta, hogy 2021 júliusában a Pfizer második adagjának beadása után oltássérülést diagnosztizáltak nála, "a diagnózist és az ok-okozati összefüggést szakorvos kollégák is megerősítették".

Forrás: ITT

"Voltam CT tüdőangiogramon, EKG-n, vérvizsgálatokon, szívultrahangon, transthorakális szívterhelési ultrahangon, Holter-monitoron, vérnyomás-monitorozáson és autonóm teszteken" - mondta.

"Az én esetemben a sérülés dysautonomiát eredményezett, időszakos lázzal és kardiovaszkuláris következményekkel, beleértve a légszomjat, a helytelen szinusz tachikardiát és a vérnyomás-ingadozást".

Dr. Phelps szerint mindkét reakciót jelentették a Therapeutic Goods Administration (TGA) felé, "de soha nem követték nyomon".

Elárulta, hogy beszélt más orvosokkal, "akik maguk is tapasztaltak súlyos és tartósan fennálló mellékhatást", de "a vakcinák okozta sérülés olyan téma, amelyről az orvosi szakmában kevesen akartak beszélni".

"Az orvosi szakma szabályozói cenzúrázták az oltást követő nemkívánatos események nyilvános megvitatását, és megfenyegették az orvosokat, hogy ne nyilatkozzanak nyilvánosan semmiről, ami "alááshatja a kormány oltóanyag bevezetését", különben kockáztatják a regisztrációjuk felfüggesztését vagy elvesztését" - mondta.

Hozzá kell tenni, hogy lenne mit vezekelnie neki is, hisz ő is részese volt még a gyerekek COVID oltásának propagálásában is. Sőt! Mindezt fél évvel azután, hogy ő maga megsérült! Ez látható egy lementett Twitter bejegyzéséből, amit azóta már töröltek…

FORRÁS: ITT

Köszönöm, hogy elolvastad. Ha esetleg a jövőben is szeretnéd olvasni, amiket megosztok, akkor egyszerűen iratkozz fel!

Ha teheted oszd meg másokkal is mindezt! Mert ne felejtsd, minden apró, egymásnak nyújtott segítségünk számít, ahogy minden egyes szívdobbanásunk is!

Zárásként__________________________________________________

Többen jeleztétek, hogy anyagilag is támogatnátok a munkámat, ami rendkívül megtisztelő, de én úgy érzem, hogy jelen helyzetben nem lenne helyénvaló elfogadnom mindezért pénzt. Lett sajnos mindannyiunknak rengeteg problémája az elmúlt időszaknak köszönhetően, próbáljunk csak egymásnak segíteni, amiben tudunk.

Azonban egy ötletem támadt végül erre az esetre is. Szóval, ha az alábbi cégek valamelyikétől vásárolnál EGYÉBKÉNT IS egy terméket, akkor az itt megadott linkeken keresztül, én jutalékot fogok kapni. Így ezzel közvetetten engem is támogatsz, miközben olyan termékeket vásárolsz, amelyek minden bizonnyal az egészségedet is támogatni fogják.

Ha így teszel, azt előre is köszönöm!

KANNAWAY: Minőségi CBD olaj termékek.
KANNAWAY VÁSÁRLÁSI LINK

B-EPIC: Különböző, egészséggel kapcsolatos termékek. Személyes kedvencem a kurkumin tartalmú Regener8.
B-EPIC VÁSÁRLÁSI LINK

BEMER: Egyedülálló mágnesterápiás eljárás a mikrocirkuláció javítására.
BEMER VÁSÁRLÁSI LINK

ZINZINO: Teljesen természetes polifenolos, kiegyensúlyozott omega-zsírsav-tartalmú étrend-kiegészítő termékcsaládok.
ZINZINO VÁRÁSLÁSI LINK

KariKór
Authors
KariKór