Klór-dioxid "spontán gyógyulások" | minisorozat, esetbeszámolókkal - 1. rész

Hasnyálmirigyrák

Sep 20, 2022

FONTOS!

Ezek egyedi tapasztalatok! Nem képeznek semmiféle orvosi tanácsot, javallatot. Nem tesz semmilyen ajánlást senkinek!

A videóban elhangzó MMS cseppek alkalmazásakor klór-dioxid gáz szabadul fel. Korábban, mikor ez a videó is készült, javarészt csak ezt (MMS-t) ismerték, azok, akik ezzel a lehetőséggel éltek. Később Andreas Kalcker munkájának és kutatásának köszönhetően már tudjuk, hogy mindennemű jótékony hatása az MMS cseppeknek a felszabaduló klór-dioxidnak volt köszönhető. Azóta azok, akik ezt alkalmazzák leginkább a CDS-t (klór-dioxid vizes oldata) alkalmazzák.


A videóban elhangzó protokoll a következő volt.
Andreas Kalcker weboldaláról átvéve:
(https://andreaskalcker.com/en/cds-clo2/cds-protocols.html)

Általában alacsony adaggal, napi 6 aktivált cseppel kezdjük. Egy 1-1,5 literes palack vízhez adva az első 3 napban; majd az adagot kb. 12 aktivált cseppre növelik, egy 1-1,5 literes palack vízhez adva a következő 4 napban; majd napi 18 cseppig, egy 1-1,5 literes palack vízhez adva 7 napig, és végül 24 cseppig, egy 1-1,5 literes palack vízhez adva további 7 napig.

A napi adagot mindig a nap folyamán kell bevenni, 8-12 részre osztva (a jelek az üvegen feltüntethetők). Célszerű minden reggel aktiválni a megfelelő napi adagot, és egy 1-1,5 literes palack vízhez adni, és óránként egy keveset inni belőle, a kezelés hátralévő részében, amelynek szokásos időtartama három hét, vagy a szükséges ideig tartó kezelés, amíg úgy érzi, hogy meggyógyult.

Ha esetleg hányingert tapasztal, az adagot a korábbi szintre kell csökkenteni. Megjegyzés: ez az MMS esetén előfordult, CDS verzió már pH semleges, így ez már nem jellemző.

6 csepp 3 napig 1-1,5 liter vízben.

12 csepp 4 napig 1-1,5 liter vízzel teli palackban.

18 csepp 7 napig 1-1,5 liter vízzel teli palackban.

24 csepp 7 napig 1-1,5 liter vizet tartalmazó palackban.

Minél betegebb a személy, annál lassabban szabad növelni az adagot.

CDS esetében a cseppek 1 ml CDS-nek felelnek meg!

Thanks for reading KariKór ! Subscribe for free to receive new posts and support my work.