Playback speed
×
Share post
Share post at current time
0:00
/
0:00

Jessica Sutta, a Pussycat Dolls egykori tagja: "Súlyosan megsérültem a Moderna vakcina következtében"

Ebben a riportban osztja meg először a nagyvilággal, hogy mit élt át, és miért döntött úgy, hogy beszél fog minderről.

Úgy gondoltam, hogyha, a sors úgy hozta, hogy a sztárok közül éppen a név rokonom Jessica Sutta vállalta fel a nyilvánosság előtt, hogy súlyos COVID-19 oltássérült lett, akkor rá kell szánjam az időt a teljes interjú feliratozására.

De egyébként is megérte a ráfordított időt, mert egy igen őszinte beszámoló. Sok hasonlóra lenne szükség a sztárok világából is, mert sajnos tudjuk, hogy megszámlálhatatlan sok oltássérült eset van, de a legtöbbjük sajnos semmilyen figyelmet, törődést nem kap.

Egy-egy ismertebb név sokkal inkább a figyelem központjába állíthatja a problémát és annak nagyságát. Ezzel pedig segítheti a harcot és az erőfeszítést egyrészt a megoldások keresésében, másrészt felszínen tartja a mérhetetlen károkat okozó bűncselekmény bizonyítékait és nehezíti a bűnösök tisztára mosását!

A Pussycat Dolls egykori tagja, Jessica Sutta az interjúban elmondta, hogy súlyos reakciót tapasztalt a Moderna vakcina beadása után. Három nappal az első, 2021 augusztusában beadott oltása után kínzó izomgörcs jelentkezett az oldalában. Miután a csontkovács kezelések, akupunktúra, masszázs stb. nem bizonyultak hasznosnak, kórházba ment a problémával. Az orvosok azt hitték, hogy vesegyulladásról van szó, és nem hozták összefüggésbe a COVID-19 vakcinával - mondja.

A második oltás után a tünetei súlyosbodtak. Agyköd alakult ki nála, és a súlya jelentősen csökkent. 2021 decemberében az egész testében fájdalmat kezdett érezni. 2022 januárjában fibromialgiát diagnosztizáltak nála, és azt mondták neki, hogy edzenie kell - mondta. Miközben egy jógapózt végzett, amely a háta csavarásával járt, neuropátia lépett fel nála. "A kisrostos neuropátia olyan érzés, mintha tűzben égnél... A bordáimban és végig a gerincemben." A fájdalom hullámokban jelentkezett, szinte olyan volt, mintha összehúzódások lennének.

"Amikor a neuropátia megjelent és az egész testemben elterjedt, emlékszem, hogy csak a plafont bámultam, és arra gondoltam: 'Ó, Istenem, ez már az. Haldoklom" - mondta Jessica Sutta.

Köszönöm, hogy elolvastad. Ha esetleg a jövőben is szeretnéd olvasni, amiket megosztok, akkor egyszerűen iratkozz fel!

Zárásként__________________________________________________

Többen jeleztétek, hogy anyagilag is támogatnátok a munkámat, ami rendkívül megtisztelő, de én úgy érzem, hogy jelen helyzetben nem lenne helyénvaló elfogadnom mindezért pénzt. Lett sajnos mindannyiunknak rengeteg problémája az elmúlt időszaknak köszönhetően, próbáljunk csak egymásnak segíteni, amiben tudunk.

Azonban egy ötletem támadt végül erre az esetre is. Szóval, ha az alábbi cégek valamelyikétől vásárolnál EGYÉBKÉNT IS egy terméket, akkor az itt megadott linkeken keresztül, én jutalékot fogok kapni. Így ezzel közvetetten engem is támogatsz, miközben olyan termékeket vásárolsz, amelyek minden bizonnyal az egészségedet is támogatni fogják.

Ha így teszel, azt előre is köszönöm!

KANNAWAY: Minőségi CBD olaj termékek.
KANNAWAY VÁSÁRLÁSI LINK

B-EPIC: Különböző, egészséggel kapcsolatos termékek. Személyes kedvencem a kurkumin tartalmú Regener8.
B-EPIC VÁSÁRLÁSI LINK

BEMER: Egyedülálló mágnesterápiás eljárás a mikrocirkuláció javítására.
BEMER VÁSÁRLÁSI LINK

ZINZINO: Teljesen természetes polifenolos, kiegyensúlyozott omega-zsírsav-tartalmú étrend-kiegészítő termékcsaládok.
ZINZINO VÁRÁSLÁSI LINK

KariKór
Authors
KariKór