Playback speed
×
Share post
Share post at current time
0:00
/
0:00

Japán kutatók beperelik a kormányt az oltásokról szóló "kellemetlen" igazságok eltitkolásáért!

Masanori Fukushima fertőző betegségek szakértője, a Kiotói Egyetem tiszteletbeli professzora: "Rádöbbentem, hogy ez egy történelmileg súlyos probléma, amely a japán nemzet létét fenyegeti"

"Ma pert indítottunk a japán kormány ellen a közigazgatási intézkedés visszavonása érdekében" - jelentette be Dr. Masanori Fukushima Maszanori 2023. február 2-án tartott sajtótájékoztatóján. Mivel a japán egészségügyi minisztérium nem hajlandó elismerni a vakcinák és a halálesetek közötti ok-okozati összefüggést, Fukushima professzor és egy kutatócsoport azt mondta, hogy "nem volt más választásuk, mint hogy jogi lépéseket tegyünk".

Masanori Fukushima fertőző betegségek szakértője és a Kiotói Egyetem tiszteletbeli professzora - több mint 25 éves onkológiai tapasztalattal. A vakcinákról szóló narratívában lévő repedéseket feszegeti, és tavaly év végétől nyilvánosan elítélte a japán egészségügyi minisztériumot.

"Ma már alapvető fontosságú, hogy a japán kormány folyamatosan pontos adatokat gyűjtsön és tegyen közzé" - fejezte ki Fukushima professzor.

"Azonban tanúja voltam az Egészségügyi Minisztérium által nemrégiben elkövetett csalási botránynak".

"Rádöbbentem, hogy ez egy történelmileg súlyos probléma, amely a japán nemzet létét fenyegeti" - hangsúlyozta.

Orvosként és tudósként nem volt más választásom, mint hogy jogi lépéseket tegyek".

"Mondanom sem kell, hogy feltétlenül fontos a COVID-19 vírus elleni védőoltás hatékonyságára és biztonságosságára vonatkozó valós adatok nyilvánosságra hozatala. Az ilyen adatok ugyanis közvetlenül kapcsolódnak az emberek egészségügyi ellátásához, a megélhetéséhez és a gazdasághoz. Ezért úgy vélem, hogy a japán kormánynak, azaz az Egészségügyi Minisztériumnak megfelelően nyilvánosságra kell hoznia az adatokat a nyilvánosság számára."

Masanori Fukushima professzor ezután néhány megdöbbentő adatot részletezett. "Nézze meg a 65-69 és 70-79 éves korcsoportok adatait" - könyörgött.

"Meglepő módon az új fertőzések vagy pozitív esetek száma 100 000 emberre vetítve négyszer magasabb a kétszer beoltott embereknél, mint a be nem oltott embereknél".

"Nézzék meg a szakértői testület által 2021 szeptemberében szolgáltatott adatokat is" - hívta fel a figyelmet. "Az oltatlan emberek halálozási arányát, valamint az egy és két dózisú oltást kapott emberek halálozási arányát még megfelelően leírták. A pirossal írt leírás szerint az oltás valóban csökkentette a 65 év felettiek halálozási arányát.

Azonban minden más korosztály esetében a vakcinázás ellenkező hatást mutatott, magasabb halálozási arányt okozva. Ez egy paradox jelenség" - állította.

"A halálozási arányokról szóló adatokat a hivatalos dokumentumokban eddig közzétették, végül is. A tavalyi adatokból azonban az Egészségügyi Minisztérium törölte ezeket az információkat" - rosszallta Dr. Fukushima.

Valójában az oltást arra a magyarázatra alapozva ajánlották, hogy ugyan az oltás nem akadályozza meg a fertőzést, de megelőzi a súlyos betegségeket és csökkenti a halálozási arányt. Azonban - ellenkezett Dr. Fukushima - a szakértői testület által 2021 szeptemberében közzétett adatok alapján a védőoltás minden korosztály számára történő ajánlásának már nem lehet többé alapja. Ennek ellenére az Egészségügyi Minisztérium tovább erőltette az oltást".

És ennek következtében Fukushima professzor a szituációt súlyos nemzeti válsághelyzetnek nyilvánította.

"Ezért döntöttem úgy, hogy most pert indítok a kormány ellen."

Köszönöm, hogy elolvastad. Ha esetleg a jövőben is szeretnéd olvasni, amiket megosztok, akkor egyszerűen iratkozz fel!

KariKór
Authors
KariKór