Hogyan készítsünk CDS oldatot!

A CDS protokollokhoz használt oldat elkészítésének módja.

Androidos telefonon sokszor a videó csak Firefox böngészőben indul el.
Innen letölthető:
https://play.google.com/store/apps/details?id=org.mozilla.firefox&hl=hu_HU

A videóban kb. 350 ml CDS készül a csatos üvegben. Ehhez két alkalommal 5-5 ml NaClo2 25%-os oldalt és 4%-os sósav szükséges, ahogy Andreas el is mondja.

Nagyobb 750 ml-s csatos üveg esetén, melyben már 500 ml CDS is készülhet egyszerre (a kis pohár vízkiszorítása miatt csak ennyit) már kétszer 8-8 ml alapanyaggal kell számolni.

Köszönöm, hogy elolvastad. Ha esetleg a jövőben is szeretnéd olvasni, amiket megosztok, feliratozok, akkor egyszerűen iratkozz fel!


A CDS protokoll magyar fordítása és reménykeltő beszámoló oltássérülteknek:

KariKór
A CDS protokoll magyar fordítása és reménykeltő beszámoló oltássérülteknek.
Watch now (4 min) | Figyelmeztetés Ne feledje! Az eredmények csak önkénteseken végzett kísérleti kutatások kiértékelései. Nem jelentenek semmiféle orvosi tanácsot vagy receptet. Nem jelent semmilyen ajánlást senkinek, semmilyen konkrét állapotra vagy betegségre. Mi az a CDS…
Read more

Miért működik / pontosabban működhetett volna a klór-dioxid a Covid-19 kezeléseként:

KariKór
Miért működik / pontosabban működhetett volna a klór-dioxid a Covid-19 kezeléseként
Watch now (9 min) | Ez a videó még 2020. áprilisi! Tehát akkor még sehol nem voltak oltások és sokkal kevesebbet lehetett tudni az egész Sars-Cov-2-ről. Akkor még csak sejtettük, hogy egy biológia fegyver, ma már persze tudjuk is. Megjegyzés: A ModeRNA 2016-ban 3 évvel a COVID felbukkanása előtt szabadalmaztatta a tüskefehérjében szereplő, a vírus hatékony fertőzéséért fele…
Read more

Visszafordítani a vakcina által kiváltott vérrögképződést:

KariKór
Visszafordítani a vakcina által kiváltott vérrögképződést?
Watch now (4 min) | Dr. Kalcker megemlíti egy tetoválóművész tanúvallomását is, aki 25 éve tetovál embereket, és aki azt állítja, hogy amikor dolgozik az emberek bőrén, azok már nem úgy véreznek, mint korábban. Dr. Kalcker rámutatott, hogy ez az alvadás jele, amely a klór-dioxidnak köszönhetően megoldható…
Read more

Zárásként__________________________________________________

Többen jeleztétek, hogy anyagilag is támogatnátok a munkámat, ami rendkívül megtisztelő, de én úgy érzem, hogy jelen helyzetben nem lenne helyénvaló elfogadnom mindezért pénzt. Lett sajnos mindannyiunknak rengeteg problémája az elmúlt időszaknak köszönhetően, próbáljunk csak egymásnak segíteni, amiben tudunk.

Azonban egy ötletem támadt végül erre az esetre is. Szóval, ha az alábbi cégek valamelyikétől vásárolnál EGYÉBKÉNT IS egy terméket, akkor az itt megadott linkeken keresztül, én jutalékot fogok kapni. Így ezzel közvetetten engem is támogatsz, miközben olyan termékeket vásárolsz, amelyek minden bizonnyal az egészségedet is támogatni fogják.

Ha így teszel, azt előre is köszönöm!

KANNAWAY: Minőségi CBD olaj termékek.
KANNAWAY VÁSÁRLÁSI LINK

B-EPIC: Különböző, egészséggel kapcsolatos termékek. Személyes kedvencem a kurkumin tartalmú Regener8.
B-EPIC VÁSÁRLÁSI LINK

BEMER: Egyedülálló mágnesterápiás eljárás a mikrocirkuláció javítására.
BEMER VÁSÁRLÁSI LINK

ZINZINO: Teljesen természetes polifenolos, kiegyensúlyozott omega-zsírsav-tartalmú étrend-kiegészítő termékcsaládok.
ZINZINO VÁRÁSLÁSI LINK

Authors
KariKór