Playback speed
×
Share post
Share post at current time
0:00
/
0:00

Az MIT professzora, Retsef Levi, gyógyszerbiztonsági elemzések szakértője az összes mRNS vakcina azonnali leállítását követeli!

"Azért készítem ezt a videót, hogy megosszam erős meggyőződésemet, hogy ebben a pillanatban minden COVID mRNS vakcinázási programot azonnal le kell állítani."

Üdvözlöm, a nevem Retsef Levi, és 2006 óta Massachusetts államban, Cambridge-ben található MIT tanára vagyok.

Több mint 30 éves gyakorlati és tudományos tapasztalattal rendelkezem az adatok és az analitika kockázat-értékelésre és kezelésre történő felhasználása terén, különösen az egészségügyi rendszerek egészségügyi politikáival összefüggésben, valamint a biológiai gyógyszerek gyártásának biztonságosságával és minőségével kapcsolatos menedzsmenttel kapcsolatban.

Azért készítem ezt a videót, hogy megosszam erős meggyőződésemet, hogy ebben a pillanatban minden COVID mRNS vakcinázási programot azonnal le kell állítani.

Le kellene állítaniuk, mert teljes mértékben nem tudták teljesíteni a hatékonysággal kapcsolatos reklámozott ígéreteiket.

És ami még ennél is fontosabb, le kellene állítani őket, mert egyre több és vitathatatlan bizonyíték van arra, hogy példátlan mértékű károkat okoznak, beleértve a fiatalok és gyermekek halálát.

Én személy szerint 2021 közepe táján kezdtem aggódni a vakcinák biztonságossága miatt, amikor kiderült, hogy az mRNS vakcinák myocarditist, azaz szívizomgyulladást okoznak.

Mivel a szívizomgyulladás köztudottan nehezen diagnosztizálható, mivel gyakran homályos tünetekkel jár, vagy akár szubklinikus, tünetmentes is lehet, ismert, hogy gyakori oka a kórházon kívüli hirtelen szívmegállásnak, különösen a fiatalok körében.

Nagyon aggódtam amiatt, hogy a meglévő vakcinabiztonsági felügyeleti rendszerek nem fogják ezt kiszűrni.

Ezen felbuzdulva úgy döntöttünk, hogy elemezzük az izraeli nemzeti EMS-adatokat, hogy megnézzük, vannak-e jelek a kórházon kívüli nemkívánatos események megnövekedésére.

Az EMS hívások és diagnózis adatok elemzése 2019-től 2021 első felében nagyon aggasztó jeleket tárt fel.

A 16 és 39 év közötti korosztály körében a szívmegállás diagnózisával járó hívások 25%-os növekedését észleltük 2021 első felében, pontosan akkor, amikor Izraelben elindult az oltási kampány.

Az idősebb korosztályban is kisebb növekedést észleltünk.

Ezenkívül statisztikailag szignifikáns időbeli korrelációt észleltünk az e népességnek beadott pfizer vakcinaadagok száma és a szívmegállás diagnózisával járó EMS hívások száma között.

Érdekes módon nem találtunk statisztikailag szignifikáns összefüggést a COVID-19 fertőzések számával ebben az időszakban.

Bár ez nem bizonyítja az ok-okozati összefüggést, mégis nagyon aggasztónak találtuk, különösen az ismert gyanús klinikai mechanizmus miatt.

Ezért azonnali, alapos vizsgálatot kértünk az izraeli Egészségügyi Minisztériumtól annak kivizsgálására, hogy milyen ok-okozati mechanizmusok állnak a szívmegállási hívások megfigyelt megnövekedett számának hátterében.

Sajnos, legjobb tudomásom szerint ilyen alapos vizsgálatra soha nem került sor.

Mostanra úgy vélem, hogy a halmozott bizonyítékok meggyőzőek, és megerősítik aggodalmunkat, hogy az mRNS vakcinák valóban hirtelen szívmegállást okoznak a vakcina által kiváltott szívizomgyulladás következményeként.

És ez potenciálisan csak az egyetlen mechanizmus, amellyel kárt okoznak.

Az Egyesült Királyságból, Skóciából és Ausztráliából származó adatok reprodukálják az izraeli adatokat.

Az Izraelből származó további adatok azt mutatják, hogy 2021-ben az izraeli EMS több mint 3000-rel több újraélesztést végzett 2019-hez képest, ami 27%-os növekedést jelent.

Két thaiföldi és svájci prospektív vizsgálat, amelyekben a vakcinákat a vakcina beadása előtt és után vizsgálták, azt jelzi, hogy a szívkárosodások aránya valószínűleg jelentősen magasabb, mint a klinikai diagnózis által kimutatott arány.

Ez pontosan ugyanaz a megállapítás, mint amit az amerikai hadsereg 2015-ben talált, amikor hasonló vizsgálatot végzett a himlő elleni vakcinával kapcsolatban.

A Harvard Medical School egy másik tanulmánya a vakcinával kiváltott szívizomgyulladásban szenvedő gyermekek vérében egész tüskét mutatott ki, ami egy újabb jel a károsodás mögöttes mechanizmusára, de valójában még szélesebb körű következményekkel jár a vakcina biztonságosságát illetően, mivel ismételt bizonyítékunk van arra, hogy az mRNS és a lipidek valóban behatolnak a vérrendszerbe.

Végül pedig a vakcina beadása után röviddel elhunyt emberek boncolása azt jelzi, hogy az esetek nagy részében erős bizonyíték van arra, hogy a halál oka a vakcina által kiváltott szívizomgyulladás volt.

Mindezen bizonyítékok ismeretében úgy gondolom, hogy nincs más etikai vagy tudományos választás, mint kivonni a piacról ezeket az orvostechnikai termékeket, és leállítani az összes mRNS-oltási programot.

Ez egyértelműen az orvostudomány történetében a legnagyobb kudarcot valló gyógyászati termék, mind a hatékonyság, mind a biztonságosság szempontjából. Ezt meg kell vizsgálnunk és alaposan át kell gondolnunk hogyan jutottunk abba a helyzetbe, hogy ez egyben a legjövedelmezőbb gyógyászati termék is az orvostudomány történetében?

Köszönöm, hogy elolvastad. Ha esetleg a jövőben is szeretnéd olvasni, amiket megosztok, akkor egyszerűen iratkozz fel!

Zárásként__________________________________________________

Többen jeleztétek, hogy anyagilag is támogatnátok a munkámat, ami rendkívül megtisztelő, de én úgy érzem, hogy jelen helyzetben nem lenne helyénvaló elfogadnom mindezért pénzt. Lett sajnos mindannyiunknak rengeteg problémája az elmúlt időszaknak köszönhetően, próbáljunk csak egymásnak segíteni, amiben tudunk.

Azonban egy ötletem támadt végül erre az esetre is. Szóval, ha az alábbi cégek valamelyikétől vásárolnál EGYÉBKÉNT IS egy terméket, akkor az itt megadott linkeken keresztül, én jutalékot fogok kapni. Így ezzel közvetetten engem is támogatsz, miközben olyan termékeket vásárolsz, amelyek minden bizonnyal az egészségedet is támogatni fogják.

Ha így teszel, azt előre is köszönöm!

KANNAWAY: Minőségi CBD olaj termékek.
KANNAWAY VÁSÁRLÁSI LINK

B-EPIC: Különböző, egészséggel kapcsolatos termékek. Személyes kedvencem a kurkumin tartalmú Regener8.
B-EPIC VÁSÁRLÁSI LINK

BEMER: Egyedülálló mágnesterápiás eljárás a mikrocirkuláció javítására.
BEMER VÁSÁRLÁSI LINK

ZINZINO: Teljesen természetes polifenolos, kiegyensúlyozott omega-zsírsav-tartalmú étrend-kiegészítő termékcsaládok.
ZINZINO VÁRÁSLÁSI LINK

KariKór
Authors
KariKór