Playback speed
×
Share post
Share post at current time
0:00
/
0:00

A Pfizer leleplezés - magyar felirattal.

“Irányított evolúcióval" mutálják a COVID-19 vírust az új vakcinákhoz?!

Jordan Trishtan Walkert, a Pfizer kutatási és fejlesztési, stratégiai műveletek és mRNS tudományos tervezés igazgatóját “interjúvolták” meg rejtett kamerával.

Ő szerepel a videóban:

Walker szerint a direktirányításos evolúció különbözik a Gain-of-Function-tól, amelyet úgy definiálnak, mint "olyan mutációt, amely új vagy fokozott aktivitást kölcsönöz egy fehérjének". Más szóval ez azt jelenti, hogy egy olyan vírus, mint a COVID, a rajta végzett mutációtól / tudományos kísérlettől függően erősebbé válhat.

A Pfizer vezetője a Veritas újságírójának beszélt cége COVID vakcinákkal kapcsolatos terveiről, miközben elismerte, hogy az embereknek nem tetszene, ha ez az információ nyilvánosságra kerülne.

"Az egyik dolog, amit mi [a Pfizer] vizsgálunk, az az, hogy miért nem mutáljuk magunk [a COVID-ot], hogy létrehozhassunk - megelőzően új vakcinákat fejlesszünk ki, igaz? Tehát ezt kell tennünk. De ha ezt tesszük, akkor fennáll a kockázata annak, hogy - képzelhetik - senki sem akarja, hogy egy gyógyszergyártó cég mutálja a kibaszott vírusokat" - mondta Walker.

"Amit én hallottam, hogy ők [a Pfizer tudósai] optimalizálják [a COVID mutációs folyamatát], de lassan haladnak, mert mindenki nagyon óvatos - nyilvánvalóan nem akarják túlságosan felgyorsítani. Szerintem ők is csak feltáró jelleggel próbálják csinálni, mert nyilvánvalóan nem akarják reklámozni, hogy a jövőbeni mutációkat találják ki" - mondta.

"Ne mondják el senkinek. Ígérd meg, hogy nem mondod el senkinek. Úgy működne [a kísérlet], hogy majmokba ültetjük a vírust, és egymás után folyamatosan megfertőztetjük őket, és sorozatos mintákat veszünk tőlük".

Walker párhuzamot vont a Pfizer jelenlegi projektje és a kínai Wuhan Virológiai Intézetben történhetett események között.

"Nagyon ellenőrzöttnek kell lennünk, hogy ez a vírus [COVID], amit mutálunk, ne hozzon létre olyasmit, ami csak úgy mindenhová eljut. Gyanítom, hogy őszintén szólva a vírus így indult el Wuhanban. Semmi értelme, hogy ez a vírus a semmiből bukkant fel. Ez baromság" - mondta.

"Nem szabadna Gain-of-Function kutatást végezni a vírusokkal. Rendszeresen nem. Ezeket a szelektált szerkezetmutációkat elvégezhetjük, hogy erősebbé tegyük őket. Jelenleg is folynak ezzel kapcsolatos kutatások. Nem tudom, hogyan fog ez működni. Remélem, nem lesz több járvány, mert Jézus Krisztus" - mondta.

Walker azt is elmondta a Veritas újságírójának, hogy a COVID nagyban hozzájárult a Pfizer közelmúltbeli üzleti sikereihez:

Walker: "A céljuk [a Pfizer tudósai] részben az, hogy megpróbálják kitalálni, hogy miként jelenhetnek meg ezek az új törzsek és variánsok, amelyek csak úgy felbukkannak. Tehát megpróbáljuk elkapni őket, mielőtt felbukkannának, és kifejleszthetünk egy vakcinát profilaktikusan, például az új variánsok ellen. Ezért csinálják ezt kontrolláltan a laboratóriumban, ahol azt mondják, hogy ez egy új epitóp, és ha később megjelenik a nyilvánosság előtt, akkor már van egy működő vakcinánk.

Veritas újságíró: Ó, Istenem. Ez tökéletes. De nem ez a legjobb üzleti modell? Csak irányítani a természetet, mielőtt még a természetben megtörténne? Ugye?

Walker:Igen. Ha működik.

Veritas újságíró:Hogy érti azt, hogy ha működik?

Walker:Mert néha olyan mutációk bukkannak fel, amelyekre nem vagyunk felkészülve. Mint a Delta és az Omicron esetében. És ilyen dolgokkal. Ki tudja? Akárhogy is, ez egy fejőstehén lesz. A COVID egy ideig még pénztermelő tehén lesz számunkra. Nyilvánvalóan.

Veritas Journalist: Nos, azt hiszem, a vírusok kutatása és mutálása lenne a végső fejőstehén.

Walker: Igen, tökéletes lenne.

Walker a továbbiakban kifejtette, hogy a Big Pharma és a kormányzati tisztviselők, például az Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatalnál [FDA], közös érdekeket képviselnek, és hogy ez nem szolgálja az amerikai nép érdekeit:

Walker: [A Big Pharma] egy forgóajtó az összes kormánytisztviselő számára.

Veritas újságíró: Hűha.

Walker:Bármelyik iparágban. Tehát a gyógyszeriparban, az összes ember, aki felülvizsgálja a gyógyszereinket -- végül a legtöbbjük a gyógyszercégeknek fog dolgozni. És a hadseregben, a védelmi kormánytisztviselők végül a védelmi cégeknek dolgoznak utána.

Veritas újságíró: Mit gondol erről a forgóajtóról?

Walker:Őszintén szólva elég jót tesz az iparnak. Mindenki másnak rossz Amerikában.

Veritas újságíró:Miért rossz ez mindenki másnak?

Walker:Mert amikor a gyógyszereinket felülvizsgáló szabályozók tudják, hogy amint abbahagyják a szabályozást, a cégnek fognak dolgozni, nem lesznek olyan kemények azzal a céggel szemben, amelyik munkát ad nekik.

Köszönöm, hogy elolvastad. Ha esetleg a jövőben is szeretnéd olvasni, amiket megosztok, akkor egyszerűen iratkozz fel!

Forrás: https://www.projectveritas.com/news/pfizer-executive-mutate-covid-via-directed-evolution-for-company-to-continue/

Zárásként__________________________________________________

Többen jeleztétek, hogy anyagilag is támogatnátok a munkámat, ami rendkívül megtisztelő, de én úgy érzem, hogy jelen helyzetben nem lenne helyénvaló elfogadnom mindezért pénzt. Lett sajnos mindannyiunknak rengeteg problémája az elmúlt időszaknak köszönhetően, próbáljunk csak egymásnak segíteni, amiben tudunk.

Azonban egy ötletem támadt végül erre az esetre is. Szóval, ha az alábbi cégek valamelyikétől vásárolnál EGYÉBKÉNT IS egy terméket, akkor az itt megadott linkeken keresztül, én jutalékot fogok kapni. Így ezzel közvetetten engem is támogatsz, miközben olyan termékeket vásárolsz, amelyek minden bizonnyal az egészségedet is támogatni fogják.

Ha így teszel, azt előre is köszönöm!

KANNAWAY: Minőségi CBD olaj termékek.
KANNAWAY VÁSÁRLÁSI LINK

B-EPIC: Különböző, egészséggel kapcsolatos termékek. Személyes kedvencem a kurkumin tartalmú Regener8.
B-EPIC VÁSÁRLÁSI LINK

BEMER: Egyedülálló mágnesterápiás eljárás a mikrocirkuláció javítására.
BEMER VÁSÁRLÁSI LINK

ZINZINO: Teljesen természetes polifenolos, kiegyensúlyozott omega-zsírsav-tartalmú étrend-kiegészítő termékcsaládok.
ZINZINO VÁRÁSLÁSI LINK

KariKór
Authors
KariKór