Playback speed
×
Share post
Share post at current time
0:00
/
0:00

A CDS protokoll magyar fordítása és reménykeltő beszámoló oltássérülteknek.

CDS - Klór-dioxid vizes oldata.

Figyelmeztetés

Ne feledje! Az eredmények csak önkénteseken végzett kísérleti kutatások kiértékelései. Nem jelentenek semmiféle orvosi tanácsot vagy receptet. Nem jelent semmilyen ajánlást senkinek, semmilyen konkrét állapotra vagy betegségre.

Mi az a CDS?

A CDS 0,3% (3000 ppm) klór-dioxid gáz koncentrált vizes oldata, amely nem tartalmaz nátrium-kloritot (NaClO2), és semleges pH-jú.

10ml-t 1 liter vízzel hígítva 0,003%-ot (30ppm) kapunk napi adagként és óránként 10 adag 100ml-ben = 3mg ClO2 adagonként.

Mi a ClO2, a klór-dioxid?

A klór-dioxid nem más, mint a savval aktivált nátrium-klorit (NaClO2) reakciójából származó gáz, amely vízben nagyon jól oldódik és 11 °C-on elpárolog.   

Mit tudunk a klór-dioxidról?

Először is, ez egy oxidálószer, vagyis egy olyan anyag, amely megkönnyíti az égést, mert minden folyamathoz oxigént ad, ellentétben más gyógyszerekkel.

Az oxigén nem halmozódik fel a szervezetben, ezért ez egy nagyon eltérő farmakodinamikai folyamat.

Ráadásul az oxidációt hasonló és természetes módon használják a védekező sejtjeink, például a neutrofilek a fagocitózis folyamatában, ami nem más, mint az ellenség elnyelése és elégetése, nagyon egyszerű módon.

Jelenleg 1326 tudományos tanulmányt találunk a klór-dioxidról a pubMedben, ahol a legtöbbjük a fogyasztás során a toxicitás biztonságosságára összpontosít.

Viszonylag kevés olyan írás van, amely a terápiás hatékonyságot vizsgálja a mai napig.

Megfigyelhető, hogy sok médium, különösen a nagy láncok, az FDA (Food and Drug Administration, USA) nyilatkozatából származó, egyáltalán nem tudományosnak tekinthető anekdotikus tanúvallomás alapján figyelmeztet a klór-dioxid veszélyességére.

Ez a közlemény a klór-dioxid szedésétől óv, anélkül, hogy megadná a feltételezett mérgező hatás mennyiségét, koncentrációját vagy időtartamát. Az az állítás, hogy egy anyag mérgező, anélkül, hogy még a mennyiségeket is megadnánk, egyáltalán nem érvényes.

Az egészségügyi ügynökségek világszerte nem hivatkoznak tudományosan bizonyított esetekre sem, amelyek ezt bizonyítják, vagy erre vonatkozó tanulmányokra. Miközben ezt a figyelmeztetést az egész világon terjesztik, másolják és illesztik be ezeket az adatokat mindenféle ellenőrzés nélkül.

Egy egészségügyi szakember vagy toxikológus tudja, hogy minden anyag extrém mennyiségben vagy nagyon erős koncentrációban mérgező az emberi szervezetre, és ha összehasonlítjuk a klór-dioxid toxicitását (340 milligramm kilogrammonként hím egerekben), akkor az gyakorlatilag megegyezik a koffeinnel (367 milligramm kilogrammonként hím egerekben). Ez azt jelenti, hogy egy egészséges 70 kilós embernek 14 napon keresztül körülbelül 23.000 mg-ot kellene bevennie ahhoz, hogy mérgezetté váljon, ami teljesen lehetetlen.

Az ajánlott protokollok maximális mennyisége felnőtteknél nem haladja meg a napi 20 mg-ot. Ilyen mennyiségben klór-dioxid lenyelése miatti veszélyről beszélni teljesen abszurd, sőt 13 év tapasztalatai után nem tudok semmilyen komolyabb problémáról a CDS-sel kapcsolatban. Az interneten is emberek ezrei adták tanúvallomásaikat, amelyek egyszerre igazolják a hatékonyságát és biztonságosságát.

Az egyik legfontosabb szempont, hogy a klór-dioxid rendkívül jól oldódik a vízben anélkül, hogy kémiai kötéseket hozna létre, vagyis olyan gáz, amely valóban teljesen feloldódik a vízben. Ennek oka, hogy molekulaszerkezete rendkívül hasonló a vízmolekulához, így többek között ezért is oldódik fel teljesen.

A klór-dioxid a legismertebb fertőtlenítőszer, mivel széles pH-tartományban képes a baktériumokat, gombákat, vírusokat és kisebb parazitákat egyaránt elpusztítani. Már 80 éve használják az ivóvíz fertőtlenítésére, és ennyi év alatt sem okozott problémát.

Az iparban széles körben használják fertőtlenítésre.

Papírfehérítésre is használják, de olyan extrém koncentrációban és mennyiségben, amelynek semmi köze a lenyelt dózishoz.

A CDS csak a víz által buborékolt keverékben lévő gáz, amely pH-semleges, és számos előnye van, mivel általában nem okoz irritációt vagy mellékhatásokat, mint az MMS vagy a CD. Azonban mindkettőnek megvannak a maga terápiás tulajdonságai.

CDS MŰKÖDÉSE

A klór-dioxid terápiás hatását a pH-szelektivitása adja. Ez azt jelenti, hogy ez a molekula disszociál és oxigént szabadít fel, amikor egy másik savval érintkezik. A reakció során nátrium-kloriddá (konyhasóvá) alakul, és ezzel egyidejűleg oxigént szabadít fel, amely viszont oxidálja (elégeti) a jelenlévő savas pH-jú kórokozókat (káros baktériumokat), lúgos oxidokká ("hamuvá") alakítva azokat.

Ezért amikor a klór-dioxid disszociál, oxigén szabadul fel a vérben, ahogyan az eritrociták (vörösvértestek) is ugyanezen elv (az úgynevezett Bohr-hatás) révén, amely a savasságra való szelektivitást jelenti. A vérhez hasonlóan a klór-dioxid is oxigént bocsát ki, ha savas, akár a tejsav, akár a kórokozó savassága miatt.

Terápiás hatását -többek között- annak köszönheti, hogy lúgos környezet kialakításával segít a betegségek számos típusának gyógyulásában, miközben a kis savas kórokozókat, az én szempontjaim szerint, oxidációval, lehetetlen elektromágneses túlterheléssel eliminálja. az egysejtű szervezetek által szétoszlatni.

A többsejtű szövetek, nagyobb méretük miatt, jobban képesek ezt a töltést levezetni, és nem érinti őket ugyanez a hatás. A biokémia viszont a sejtek védelmét a sejtekben lévő glutationon keresztül határozza meg.

A nekrotikus szövetek egyértelmű csökkenése és elképesztő gyógyulása figyelhető meg.

A klór-dioxid, amely az ózon után a második legerősebb ismert fertőtlenítőszer, sokkal alkalmasabb a terápiás felhasználásra, mivel képes behatolni a biofilmbe is és azt megszüntetni, amit az ózon nem tesz meg.

A klór-dioxid terápiás alkalmazásának nagy előnye, hogy a ClO2-vel szemben nem alakulhat ki baktériumrezisztencia. Bár az ózon antiszeptikus szempontból erősebb, magas, 2,07-es oxidatív potenciálja és rövid, 25 °C-on mindössze 15 perces felezési ideje 7,0 pH-érték mellett kevésbé teszi hatékonnyá az in vivo terápiás alkalmazásokban.

A klór-dioxid szelektív oxidálószer, és más anyagokkal ellentétben nem lép reakcióba az élő szövetek legtöbb összetevőjével. A klór-dioxid azonban gyorsan reagál a baktériumok életéhez nélkülözhetetlen fenolokkal és tiróleumokkal.

A fenolok esetében a mechanizmus a benzolgyűrű megtámadásából áll, ami megszünteti a szagot, az ízt és más köztes vegyületeket.

A klór-dioxid hatékonyan pusztítja a vírusokat, és akár 10-szer hatékonyabb, mint az összehasonlító vizsgálatban vizsgált nátrium-hipoklorit.

A kis paraziták, a protozoonok ellen is rendkívül hatékonynak bizonyult.

1. A klór-dioxid sárga színű gáz, amely könnyen oldódik a vízben, anélkül, hogy annak szerkezetét megváltoztatná.

2. Nátrium-klorit és híg sósav keverésével nyerik.

2. A vízben oldott klór-dioxid gáz oxidálószer.

3. A klór-dioxid pH-szelektív, és minél savasabb a kórokozó, annál erősebb a reakció.

4. Az EPA (Amerikai Környezetvédelmi Ügynökség) toxikológiai vizsgálatai szerint a klór-dioxid nem hagy maradványokat, és hosszú távon sem halmozódik fel a szervezetben.

5. Az oxidáció során oxigénné és nátrium-kloriddá (konyhasó) alakul át.

Mivel a klór-dioxid egyszerre oxidálószer és szabadgyök, képes semlegesíteni az oxigént nem tartalmazó, a makrofágok által termelt reaktív molekulákat - például NO, O2-, H2O2, HClO és OH -, amelyek nem tartalmaznak oxigént. Stresszre vagy fertőzésre adott válaszként keletkeznek, gyulladást és fájdalmat okozva. Más, fájdalmat okozó komponensek, mint pl: Interleukin, vagy Leukotrién, szintén oxidációval redukálódnak. A sebek fertőtlenítésére sokkal alkalmasabb, mint a jód, mivel nem akadályozza a szövetek újrakötődését.

A vénás vérgázvizsgálatokban sikerült megerősíteni a vér oxigénszintjének növekedését, ami azt jelzi, hogy disszociál a savak, mint például a laktát igénybevétele esetén, felszabadítva a biológiailag hozzáférhető molekuláris O2-t anélkül, hogy negatívan befolyásolná a szervezetet, és még a veseértékeket is javítja, ahol a kreatinin csökkenése látható abban az esetben, ha magas, de nem, ha normális.

A tejsav nagyon jelentős csökkenése is megfigyelhető minden esetben.

Ezek és még sok más adat cáfolhatatlanul bizonyítja, hogy a CDS klór-dioxid hasznos és biológiailag hasznosítható oxigént szabadít fel a pH növelésével, a CO2 és a laktát jelentős csökkentésével, ami azonnal megmutatkozott az önkéntesek közérzetén.

KEZELÉSI PROTOKOLLOK

“A" PROTOKOLL

“AMATŐR” KEZDŐ ÉS KARBANTARTÓ PROTOKOLL

Az első adag 3 ml CDS 200 ml víz hozzáadásával, alvás előtt, a kezelés első napján.
A második napon újabb 3 ml CDS-t  200 ml víz hozzáadásával, egy órával reggeli után, és újabb 3 ml CDS 200 ml víz hozzáadásával, alvás előtt.
A harmadik napon az előző két adagot kell bevenni, reggeli után és alvás előtt, egy órával étkezés után egy újabb adagot adva hozzá.
Ezután ugyanezzel a három adaggal folytatjuk, egy órával reggeli után, ebéd után és alvás előtt, a kezelés szükséges idejében, amíg úgy érezzük, hogy meggyógyultunk.
Ez a protokoll alkalmas hosszú távú alkalmazásra és karbantartásra is szolgál.


“C" PROTOKOLL

ALAP PROTOKOLL BETEGSÉG ESETÉN

A C protokollt a legtöbb betegség kezelésére és a méreganyagok általános tisztítására vagy "méregtelenítésre" is használják. Ez egyben valószínűleg a leghatékonyabb ismert méregtelenítési eljárás. Nem okoz problémát, mellékhatásokat és nem kívánt kölcsönhatásokat, és általában nem okoz hasmenést, ha teljesen felszívódik a gyomorban. Ha más gyógyszereket szed, akkor tartson biztonságos távolságot, egy-két órát, hogy ne veszítse el a CDS hatékonyságát. 

10 ml CDS (3000 ppm) adunk 1 liter vízhez, naponta.
Óránként egy adagot kell bevenni, amíg az üveg tartalma el nem fogy (8-12 adag).
Súlyos betegség vagy életveszély esetén az adagot lassan és fokozatosan, külön adagokban kell növelni, a nap folyamán és a közérzet függvényében bevéve, elérve a max. 30 ml-t literenként. Ha ennél többet kell inni, készítsen egy másik palack vizet. Az adagot csökkenteni kell, ha rosszul érzi magát vagy émelyeg. A 60 ml-t nem szabad túllépni 12 napi adagban (5 ml/h 100 kg esetén). A kezelés időtartama a szükséges idő, amíg Ön úgy nem érzi, hogy meggyógyult.


“D" PROTOKOLL

BŐRGYÓGYÁSZATI PROTOKOLL

Egy szórófejes palackba CDS-t (3000 ppm) kell tölteni, hígítás nélkül és az érintett területre kell felvinni. Közvetlenül a bőrre alkalmazzák sebek, égési sérülések vagy egyéb bőrproblémák esetén. Az oldat nem okozhat csípést vagy égést, inkább a fájdalmat és a vérzést enyhíti. A művelet naponta többször is megismételhető (akár óránként egyszer). Bizonyos érzékeny esetekben, például nyálkahártyák esetében szükség lehet a koncentráció csökkentésére egy kis vízzel. Koncentrált formában nem alkalmazható okkluzív (légmentesen zárt) kötszereknél!

Terápiás kezelés egy cukorbeteg lábán. Előtte és utána.


“E” PROTOKOLL

BEÖNTÉS ALKALMAZÁSÁVAL

10 ml CDS-t (3000 ppm) használunk minden egy liter meleg, körülbelül testhőmérsékletű vízhez. A bélöblítők általában kb. 2 literesek. Az tartályt megtöltjük vízzel, és hozzáadjuk a CDS-t. Egy kis vazelint vagy krémet kenünk a cső hegyére, miközben a végbélbe vezetjük. A legjobb testhelyzet a jobb oldalra fekvés, hogy megkönnyítse a víz könnyű behatolását. A szelep kinyílik, és a vastagbél elkezd megtelni. Ezt több kis részletben vagy akár egy menetben is el lehet végezni, a személy körülményeitől és közérzetétől függően.
A hatékonyság növelése érdekében a kiürítés előtt próbálja meg körülbelül három percig visszatartani a folyadékot. Öt percnél többre nincs szükség.


Ez a protokoll elengedhetetlen krónikus májbetegségek, parazitózis, autizmus és egyéb gyomor-bélrendszeri betegségek esetén.
A betegség mértékétől és a beteg állapotától függően általában naponta legfeljebb egyszer alkalmazzák, lehetőleg éjszaka, alvás előtt. Általános szabályként két-háromnaponta alkalmazzák egy-két héten keresztül. Vannak beszámolók olyan emberekről, akik ezt a protokollt akár naponta kétszer is alkalmazták, hosszú időn keresztül, súlyos betegségek esetén, anélkül, hogy a legtöbb esetben negatív mellékhatásaik lettek volna. Adhatunk hozzá tengervizet is: 1 rész tengervíz + 3 rész édesvíz.

Sokan nagyon hasznosnak találták a YOGUI rendszert, amely így van ütemezve:
- 3 éjszaka egymás után.
- 3 éjszaka: egy igen és egy nem.
- 3 éjszaka: 3 naponként.
- 3 éjszaka: hetente egy.

A legtöbb betegség a bél-gyomor rendszerben ered. A CDS megszünteti a toxicitást és felszámolja a letapadásokat. A toxicitás megszüntetésével csökken a fáradtság. A CDS eltávolítja a biofilmet, a baktériumokat, a candidát, a gombákat, a kapszulázott székletet és a protozoon parazitákat.

Bár ez a protokoll hatékony, aranyér és végbélrepedések esetén is, de ilyen esetben inkább egyszerűbb az R protokollt alkalmazni.


“R”  PROTOKOLL

REKTÁLISAN, "GUMIS-GÖMB" IRRIGÁTORRAL

6 ml CDS-t (3000 ppm) 150 ml testhőmérsékletű vízhez adjuk hozzá. A hegyére vazelint vagy síkosító krémet viszünk fel. Ezt követően a végbélbe vezetjük, majd kipréseljük a teljes tartalmát. A folyadékot körülbelül három percig visszatartjuk, mielőtt kiürítenénk.
Ez a protokoll optimális anális repedések, aranyér, és különösen prosztatarák esetén, ahol minden székletürítés után alkalmazzák. Ez egy egyszerű protokoll mellékhatások nélkül, de nagyon hatékony.


“F”  PROTOKOLL

VÍRUS FETŐZÉSEK ESETÉN

1 ml CDS 15 percenként, 1 óra 45 percen keresztül nyolc adagban. 8 ml CDS 1 liter vízben és a palackot 8 egyenlő részre osztva, vonalakkal jelölve, negyedóránként egy jelölésnyit kell meginni belőle.

Utána a “C” protokoll alkalmazandó folytatásként a teljes remisszióig.


“G” PROTOKOLL

GÁZ FORMÁN. EBBEN AZ ESETBEN CSAK KLÓR-DIOXID GÁZT HASZNÁLNAK 

(Ehhez nem CDS szükséges, hanem NaClo2 (Nátrium-klorit ) 25%-os oldata és HCL (sósav) 4% oldata, ezeket csepegtetjük össze. 1 csepp értendő: mindkét komponensből 1-1 csepp. Továbbiakban a neve CD.)

1. Üveges protokoll:

6-8 csepp CD-t aktiválunk, egy pohárban, víz hozzáadása nélkül. Az érintett területet azonnal a pohár nyitott részére (a szájra) helyezzük, hogy a gáz ne jöjjön ki, és anélkül, hogy a folyadék bármikor is megérintené a bőrt. Az expozíció időtartama általában 3 perc, nem haladhatja meg az 5 percet, hogy ne okozzon irritációt. A kezelés általában legfeljebb 1 és 3 perc között történik, és annyiszor ismételhető meg, ahányszor szükséges, minden alkalommal 1 órás időközzel. Fül kezelésnél pl. ez a legjobb módszer.

Fül kezelésnél, ha nem áll rendelkezése a két komponens a hatékony gázos kezelésre, akkor alkalmazható a CDS is: Adjon 2-4 ml CDS-t (3000 ppm) 30 ml meleg vízhez. Szívja fel egy cseppentőbe, és csöpögtessen oldalt fekvő helyzetben a fülbe, hagyja 1-2 percig, és amikor felemelkedik, törölje le a felesleges folyadékot egy zsebkendővel.

A protokoll nagyon kényelmes olyan állatoknál is, amelyek nem tűrik a folyadékot a fülükben. Ebben az esetben csökkentse a cseppek számát az pohár méretének megfelelően.

2. Zsákos protokoll:

Ezt a protokollt akkor alkalmazzák, ha nagy bőrfelületeket kell kezelni, vagy a lenyelés nem lehetséges. Először is készítsünk egy hálózsákot 2 nagy szemeteszsákból, amit összeragasztunk, úgy, hogy kényelmesen be tudjunk bújni a zsákba, mindent fedve hagyva, kivéve a fejet, amelynek mindig a zsákon kívül kell maradnia, elkerülve ezzel a gőzök belélegzését. Annak érdekében, hogy a gáz minden részébe eljusson, célszerű levetkőzni, mielőtt a zsákba tesszük. Ezután 30 csepp CD-t aktiválunk egy üveg- vagy porcelánedényben, víz hozzáadása nélkül, a nyitott zsákba helyezve. A személyt ezután a zsákba beleállítjuk, majd a zsákot nyakig felemelve, majd belülről kézzel erősen lezárjuk. Az expozíció időtartama ebben az esetben is általában 3 perc, 5 percet nem haladhatja meg!


“H” PROTOKOLL

A SZOBÁBAN TÖRTÉNŐ FERTŐZÉS ELKERÜLÉSE ÉRDEKÉBEN 

(Ehhez nem CDS szükséges, hanem NaClo2 25%-os oldalt és HCL 4% oldat, ezeket csepegtetjük össze. 1 csepp = mindkét komponensből 1-1 csepp. Továbbiakban a neve CD.)


A protokoll, a fertőzés vagy a tüdőbetegségek elkerülése érdekében: Aktiváljon 6-12 csepp CD-t a szoba méretének megfelelően egy száraz pohárban, víz hozzáadása nélkül, a hálószobába helyezve, ahol lassan elpárolog. Működése nagyon hatékony a partnerétől való fertőzés ellen, ha az Ön mellett alszik, vagy ha 1-nél több gyermek van egy szobában. A CD-t a beteg személytől kb. 2 méterre hagyja. Minél melegebb a szoba, annál gyorsabban párolog. Ha lassítani szeretné a párolgási folyamatot, adhat egy evőkanál vizet a keverékhez, vagy zárja le az edény tetejét és csak apró lyukakat tegyen rá.

 • 6 csepp minden 10 négyzetméterre, átlagos belmagasságnál.


“I” PROTOKOLL

ROVAR ÉS EGYÉB CSÍPÉSEK

Mivel a CDS-t általában hűtőszekrényben tárolják, előnye, hogy azonnal csökkenti a duzzanatot.

Eljárás: egy gézt vagy szövetet CDS-szel (3000 ppm) áztatunk hígítás nélkül. Ezt közvetlenül a csípésre vagy harapásra hagyva alkalmazzuk, és hagyjuk megszáradni. Ellenőrzzük, hogy van-e esetleg fullánk a csípésben. Az eljárás annyiszor ismételhető meg, ahányszor szükséges, és utána nem kell vízzel lemosni. Ez égési sérülésekre is érvényes. Nem használható okkluzív (légmentesen záró kötéssel) módon (!)

Ez mindenféle rovarcsípésre, pók- vagy medúzacsípésre használható.


“J” PROTOKOLL

ÖBLÖGETÉSI PROTOKOLL 

Nagyon hasznos a következőkhöz:

• Fogászati problémák

• Rossz lehelet

• Szájfekély és gombák

• Gyulladások

• Fogak elszíneződése

• Szájvízként vagy fogmosáshoz

Adagolás: 10 ml CDS egy 200 ml-es pohár vízben. Kezdetben naponta 3-4 alkalommal 3 percig öblögetik a szájukat és gargalizálnak. Később csak naponta egyszer. Alternatívaként használhatja a keveréket fogmosáshoz és az íny masszírozásához.

Mélyebben lévő fertőzések esetén 1 ml DMSO adható a keverékhez.


“K" PROTOKOLL

DMSO-VAL KOMBINÁLT KIT FORMÁJÁBAN 

Mindig tiszta, parfümöktől és egyéb vegyi anyagoktól mentes bőrre vigye fel!

Alkalmazási protokoll: Szinte minden bőrbetegségben, mint pl. akne, pikkelysömör, ekcéma, lábgomba, sebek stb. általában úgy alkalmazzák, hogy a bőrre CDS-t (3000 ppm) , majd DMSO-t alkalmaznak naponta akár 10 alkalommal, óránként. Ehhez 20 ml CDS-t kb. 50 ml vízzel keverünk össze egy szórófejes flakonban. Hűvösen és sötétben tartva ezek a stabil oldatok több napig vagy egy hétig is tartanak. Később három teáskanál DMSO + egy teáskanál vizet adunk egy kis pohárba. 

ABS vagy PET műanyag palackokat, illetve gumikesztyűt nem szabad használni, mivel a DMSO feloldódhat és a bőrön keresztül (!) átjuthat. Ebben az esetben a PE vagy HDPE palackok a megfelelőek.

Naponta maximum 10 alkalommal alkalmazzuk, a bőrre permetezve, a hígított DMSO-t utána kézzel bedörzsölve. Nagymértékű kezelés esetén a kezelt bőrfelületeket óránként váltogatjuk. Ezt az eljárást heti 3 napon végzik, majd a másik 4 napon hagyják a bőrt regenerálódni. Ha a bőrön túlzott szárazság jelentkezik, az oldatokat tovább kell hígítani, vagy aloe verát vagy szűz olívaolajat kell a bőrbe dörzsölni, hogy megnyugtassa azt. Túlzott szárazság esetén irritációval, csökkentse az adagot vagy hagyja abba a kezelést.

A DMSO-t semmiképpen sem szabad gumicseppentővel ellátott üvegekben tárolni, mert az hígítja, és szennyezi az oldatot.


“L” PROTOKOLL

A MOSAKODÁS, FÜRDÉS PROTOKOLLJA 

Teljesen tiszta fürdőkádat használunk szappanok vagy egyéb fürdőadalékok nélkül. Csapvíz használható, mivel a klór-dioxid oxidációval eltávolítja a nehézfémeket. A nagyon érzékeny emberek számára nagyon forró víz használható, néhány percig a kádban hagyva, hogy a benne lévő közönséges klór elpárologjon.

Áteresztő bőrünk egy olyan szerv, amely képes ozmotikus membránként működni, lehetővé téve a testünk belseje és a környező külvilág közötti cserét. A klór-dioxid a lenyelés mellett közvetlenül a bőrünkön keresztül is felszívódhat. A klór-dioxid nagyobb mennyiségben kerül a testnedvekbe és a szövetek közötti szövetekbe, és azok szerint, akik ezt a módszert alkalmazták, az eredmények meglehetősen gyorsak, különösen, ha a kezelést más protokollokkal kombináljuk. A bőr teljes felülete kb. 20-30 percig érintkezik a klór-dioxid gázzal. Néhány ember számára ez a technika nyújtotta a végleges eredményt.

1. A fürdőkádat jól tisztítsuk meg. Nem kell szappant vagy más vegyszert tenni a vízbe.
2. Egy pohárban 30-60 csepp nátrium-kloritot (NaClO2 25%) aktiválnak aktivátorral (HCL 4%) (ekkor képződik a CD), attól függően, hogy mennyi vizet használnak. Minél több a víz, annál több a klór-dioxid szükséges.
3. Töltse meg a kádat testhőmérsékletű vízzel. Ne tegyen bele szappant, parfümöt, sampont vagy gyermekjátékokat, és biztosítsa a fürdőszoba jó szellőzését.
4. Adja az aktivált CD-t a kádba, és mozogjon, hogy jól eloszlassa. A víz mennyisége nem csökkenti a felszabaduló ClO2 gáz mennyiségét.
5. A fürdést úgy végezzük, hogy az egész testet benedvesítjük, beleértve a fejet és a fejbőrt is. Nem kell aggódni abban az esetben, ha a víz a szembe kerül, mivel ilyen híg dózisban a CD nem káros.
6. Később még több forró vizet adhatunk hozzá, mert a hő kitágítja a pórusokat, és így még jobban behatol a testbe.


“M” PROTOKOLL

MALÁRIA ESETÉN, EMELT ADAGOLÁSSAL 

Malária protokoll, ha a felnőtt beteg súlyosan legyengült:

 • 8 ml CDS az első adagban

 • 5 ml CDS a második órában

 • 5 ml CDS a negyedik órában

 • 6 ml CDS a hatodik órában

 • 8 ml CDS a nyolcadik órában

 • 8 ml CDS... alváskor

  Összesen a nap folyamán: 40 ml

A malária tüneteinek ezzel a protokollal mindössze egy nap alatt meg kell szűnniük. Ha a láz a nap végére sem csillapodik, növelje egy utolsó adagot 10 ml-re. A következő napokban a “C" protokollt alkalmazza a teljes remisszióig. Csecsemők számára: Napi 4 adag 1 ml CDS 3 óránként. Szükség esetén növelje még két ml-rel. Gyermekeknek: napi 5 adag 1 ml vízzel 2 óránként. Adagolja 3 napig.

Ha ezután az eljárás után a beteg továbbra is rosszul van, akkor nem maláriától, hanem más betegségtől. A dengue-t gyakran összekeverik a maláriával, mindkettőt szúnyogok terjesztik, de míg a malária parazita, a dengue vírus, és a megfelelő protokoll az “F” protokoll majd “C” protokoll.


“O” PROTOKOLL

SZEMÉSZETI / NAZÁLIS KEZELÉSKÉNT 

A szemészeti vagy nazális felhasználásra szánt eljárás a következő:
Egy kis üvegpalackban keverik össze egy polietilén cseppentővel.

 • 50 ml fiziológiás sóoldat szérum

 • 5 ml CDS

 • 3 ml DMSO (70%)

Kétóránként öt cseppet kell alkalmazni az érintett szemre (vagy orrba).
A szemészeti és orrcseppeket sötét és hűvös helyen tároljuk, és 100%-os hatékonyságuk körülbelül három napig tart. Ezt követően gyorsan csökken, ezért ajánlott újra elkészíteni. Fertőzésveszély nem áll fenn, mivel fertőtlenítő folyadékról van szó, hatékonysága egyszerűen a napok múlásával csökken.A DMSO miatt semmiképpen sem szabad gumicseppentővel ellátott üvegekben tárolni, mert az hígítja, és szennyezi az oldatot.


“Q” PROTOKOLL

ÉGÉSI SÉRÜLÉSEKRE

Kezelésüknek két módja van: ha súlyos égési sérülésről van szó, akkor célszerű a CDS-t (3000 ppm) közvetlenül permet formájában, az égési sérülés tetején alkalmazni. A megkönnyebbülés általában közvetlenül a felhordás után érezhető.

A másik módszerként egy tiszta ruhát is áztathat CDS-be, és azt a területre alkalmazva hagyhatja. Ennek a módszernek az az előnye, hogy többször is megismételhető, és később nem szükséges lemosni, mivel a semleges pH miatt nem okoz kémiai égési sérüléseket.


“S” PROTOKOLL

ÉRZÉKENY, HOZZÁSZOKTATÓ PROTOKOLL  

Az érzékeny protokoll azoknak szól, akik nem képesek a CDS-t úgy bevinni, mint ahogy legtöbben.

Ehhez 1 ml CDS-t használnak 500 ml vízhez, amelyet az első napon osztanak szét. A második napon 2 ml CDS-t használnak 1 l vízhez. Ha nincsenek mellékhatások (és általában nincsenek), az adagot innen minden nap lehet növelni, literenként 1 ml-vel többel, amíg el nem éri a 10 ml CDS-t literenként.


“P” PROTOKOLL

PARAZITA PROTOKOLL 

Megjegyzés: ez a kezelés nem alkalmaz szisztémás parazitaellenes szereket, amelyek a test által felszívódnak. Erre jobb egy olyan csúcskategóriás Zapper, mint a Biotrohn®, mivel az a vérben lévő parazitákat mérgezés nélkül pusztítja el.

Ezt a protokollt úgy tervezték, hogy gyermekeknél is alkalmazható legyen, anélkül, hogy az időtartam és az adagolás miatt túlzott mérgező terhelést okozna a vérben és a szervezetben.

A mebendazol nem tévesztendő össze az albendazollal (albenza), amely szisztémás és vényköteles.

Ha egyértelmű parazitafertőzést észlel a vérében, akkor orvoshoz kell fordulnia ennek megerősítésére, és csak ezután alkalmazhat szisztémás féregtelenítőket, amelyek az orvos megítélése szerint felszívódnak a vérből. Ezeknek a féregtelenítőknek a márkái országonként eltérőek, ezért ebben a protokollban a fő kémiai hatóanyagot írjuk ki. A márkáról konzultáljon a gyógyszerészével.


1. nap
● Pyrantel Pamoate (egyszeri reggeli adag) 10 mg / kg, egyszeri adagban, némi folyadékkal együtt beadva. Folyékony forma esetén egy 5 ml-es teáskanál 250 mg-ot tartalmaz (60 kg esetén három 5 ml-es teáskanál). Tabletta formájában 60 kg-nak 3 tablettát kell bevenni.
● Kovaföld (két adag). Egy teáskanál naponta kétszer étkezés közben, lehetőleg folyadékkal. Reggel és délután.

2. nap
● Mebendazol (két adag) 100 mg tizenkét óránként. Egy tabletta reggel és egy este.
● Kovaföld (két adag). Egy teáskanál naponta kétszer étkezés közben, lehetőleg folyadékkal. Reggel és délután.
● Beöntés. További szükséges felszerelések: 2 literes beöntő készlet.

3. nap
● Ricinusolaj, két evőkanál éhgyomorra.
● Mebendazol (két adag) 100 mg tizenkét óránként. Egy tabletta reggel és egy este.
● Kovaföld (két adag). Egy teáskanál naponta kétszer étkezés közben, lehetőleg folyadékkal. Reggel és délután.
● Beöntés.

4. nap
● Mebendazol (két adag) 100 mg tizenkét óránként. Egy tabletta reggel és egy este.
● Kovaföld (két adag). Egy teáskanál naponta kétszer étkezés közben, lehetőleg folyadékkal. Reggel és délután.
● Beöntés.

5. nap
● Pyrantel Pamoate (egyszeri adag) 10 mg / kg. egyszeri adagban beadva, némi folyadékkal együtt. Folyékony forma esetén egy 5 ml-es teáskanál 250 mg-ot tartalmaz (60 kg esetén három 5 ml-es teáskanál). Tabletta formájában 60 kg-hoz 3 tablettát kell bevenni.
● Kovaföld (két adag). Egy teáskanál naponta kétszer étkezés közben, lehetőleg folyadékkal. Reggel és délután.
● Beöntés.

6. nap
● Ricinusolaj, két evőkanál éhgyomorra.
● Mebendazol 100 mg tizenkét óránként. Egy tabletta reggel és egy este.
● Kovaföld. Egy desszert teáskanál naponta kétszer étkezés közben, lehetőleg folyadékkal. Reggel és délután.
● Beöntés.

7. nap
● Mebendazol: 100 mg tizenkét óránként. Egy tabletta reggel és egy este.
● Kovaföld. Egy desszert teáskanál naponta kétszer étkezés közben, lehetőleg folyadékkal. Reggel és délután.
● Beöntés.
8. nap
● Mebendazol: 100 mg tizenkét óránként. Egy tabletta reggel és egy este.
● Kovaföld. Egy desszert teáskanál naponta kétszer étkezés közben, lehetőleg folyadékkal. Reggel és délután.
● Beöntés.

9-18. nap (első hónap)
● Ricinusolaj, két evőkanál éhgyomorra. Ezt az egyes személyek igényei szerint kell megismételni. Folyamatos hasmenés esetén törölje.
● Kovaföld. Egy teáskanál naponta kétszer, étkezés közben, lehetőleg folyadékkal. Reggel és délután.
● Neem (Azadirachta Indica) folyadék (9 nap). Három teáskanálnyi tea egy liter vízben. Forraljuk 5 percig, és igyuk egész nap. Használhat Neem kapszulát is, mivel az oldat nagyon keserű.
● Beöntés a lehető legfolyamatosabb módon.

9-18. nap (második hónap)
● Ricinusolaj, két evőkanál éhgyomorra. Ezt az egyes személyek igényei szerint kell megismételni. Folyamatos hasmenés esetén törölje.
● Kovaföld. Egy teáskanál naponta kétszer étkezés közben, lehetőleg folyadékkal. Reggel és délután.
● Epazote (Chenopodium Ambrosioides) főzet (3 napig). Forraljon 1-2 evőkanál levelet 1 liter vízhez 10 percig, hagyja pihenni és szűrje le. Igyon 1 csészényit éhgyomorra 3 napon keresztül egymás után.
● A fennmaradó napokon éhgyomorra vegye be az Aloe Vera gélt gyümölcslével vagy vízzel.
● Beöntés a lehető legfolyamatosabb módon.

9-18. nap (harmadik hónap)
● Ricinusolaj, két evőkanál éhgyomorra. Ezeket az egyes személyek igényei szerint kell megismételni. Folyamatos hasmenés esetén törölje.
● Kovaaföld. Egy teáskanál naponta kétszer étkezés közben, lehetőleg folyadékkal. Reggel és délután.
● Neem főzet. 9 napig vagy alternatív parazitaellenes főzet.
● Beöntések a lehető legfolyamatosabb módon.
● Ha a harmadik hónap után még kijönnek a paraziták vagy nagy mennyiségű nyálka, a protokollt az első hónaptól kezdve újra lehet folytatni.

19-30. nap (pihenőnap).

A mebendazol mellékhatásai általában ritkák, mivel a mebendazol rosszul szívódik fel. Hányingert, hányást, hasi fájdalmat és hasmenést okozhat.
Általában ezeket a hatásokat magának a parazitának a toxinjainak felszabadulása okozza, amikor elpusztul. Nagyon hatékonyan lehet beadni egy kis golyócskával análisan 10 ml-t kevés meleg vízben hígítva, ezt a végbélbe vezetjük, ahonnan a vastagbélbe jut, és egy éjszakán át hagyjuk hatni. Különösen javallott oxyurázis esetén. Nem lép kölcsönhatásba a CD-vel vagy a CDS-szel.

A mebendazol (Vermox) nem lép kölcsönhatásba a klór-dioxiddal! Viszont kölcsönhatásba lép a következőkkel:Tagamet 
Ethotoin
Penicillin
Zithromax
Amoxicillin
Mephenytoin
Karbamazepin
Flagyl

!!! A Vermox (mebendazol) legfontosabb gyógyszerkölcsönhatása a Flagyl (metronidazol).
Ez nagyon fontos! NE szedjen/adjon mebendazolt és metronidazolt együtt. Együtt alkalmazva Stevens-Johnson-szindrómát okozhatnak, ami nagyon súlyos lehet.!!!

Kőtörő: 'Lepidium latifolium' (kőtörő) leveleiből naponta többször is készíthetünk főzetet, italt. A Lepidium latifolim eltávolítja az oxalátokat, amelyek a fent említett kalciummaradványok.
Vannak cseppekben is. Kövesse a csomagoláson szereplő utasításokat: felnőttek 20-25 csepp, nagyobb gyermekek 15 csepp, kisgyermekek 7 csepp.

Neem: készítsen teát a levelekből, 1 teafilter 1 liter vízben (ha szükséges, adjon hozzá steviát, mert keserű). Neem kapszula is használható.

Ricinusolaj: 1 teáskanál kisebb gyermekeknél, nagyobb gyermekeknél 2 teáskanál. Egy másik lehetőség a ricinusolaj kapszulában történő szedése.

Izotóniás tengervíz:
Keverjen össze 1 rész tengervizet 3 rész ásványvízzel.
Súly 14 kg-ig (30 font): 10 ml tengervíz + 30 ml ásványvíz.
Súly 14-23 kg (30-50 font): 20 ml tengervíz + 60 ml ásványvíz.
Súly 24-35 kg (55-75 font): 30 ml tengervíz + 90 ml ásványvíz.
35 kg-nál (75 fontnál) nagyobb testsúly: 50-150 ml tengervíz + 150-450 ml ásványvíz.
Több tengervízzel kevert víz adható (naponta 3-szor vagy többször), ha több ásványi anyagra van szükség.

További információk: https://andreaskalcker.com/en/cds-clo2.html

Zárásként__________________________________________________

Többen jeleztétek, hogy anyagilag is támogatnátok a munkámat, ami rendkívül megtisztelő, de én úgy érzem, hogy jelen helyzetben nem lenne helyénvaló elfogadnom mindezért pénzt. Lett sajnos mindannyiunknak rengeteg problémája az elmúlt időszaknak köszönhetően, próbáljunk csak egymásnak segíteni, amiben tudunk.

Azonban egy ötletem támadt végül erre az esetre is. Szóval, ha az alábbi cégek valamelyikétől vásárolnál EGYÉBKÉNT IS egy terméket, akkor az itt megadott linkeken keresztül, én jutalékot fogok kapni. Így ezzel közvetetten engem is támogatsz, miközben olyan termékeket vásárolsz, amelyek minden bizonnyal az egészségedet is támogatni fogják.

Ha így teszel, azt előre is köszönöm!

KANNAWAY: Minőségi CBD olaj termékek.
KANNAWAY VÁSÁRLÁSI LINK

B-EPIC: Különböző, egészséggel kapcsolatos termékek. Személyes kedvencem a kurkumin tartalmú Regener8.
B-EPIC VÁSÁRLÁSI LINK

BEMER: Egyedülálló mágnesterápiás eljárás a mikrocirkuláció javítására.
BEMER VÁSÁRLÁSI LINK

ZINZINO: Teljesen természetes polifenolos, kiegyensúlyozott omega-zsírsav-tartalmú étrend-kiegészítő termékcsaládok.
ZINZINO VÁRÁSLÁSI LINK

KariKór
Authors
KariKór