Playback speed
×
Share post
Share post at current time
0:00
/
0:00

A boosterelt IgG4 utáni kegyelemdöfés? A Jiang & Mei p53-as tanulmány

Októberben megjelent egy tanulmány, amely bemutatja, hogy az mRNS-vakcinák hogyan befolyásolhatják masszívan a petefészek- és mellrák kockázatát.

Hogy némi kontextusba helyezzük a szóban forgó orvosi kérdést, itt van a kiteljesedett és tehetséges Angelina Jolie, akinek a története releváns. Ha nem tudnátok, Angelina profilaktikus masztektómián (megelőzés képpen melleltávolítás) esett át, hogy csökkentse a mellrák kockázatát, mivel BRCA génmutációval rendelkezik.

Tudjátok, a BRCA gén nagyon fontos. A "homológ rekombinációs DNS-javító útvonal" része. Ami az egyik olyan mechanizmus, amelyet a szervezet arra használ, hogy megakadályozza, hogy a sejtek a környezeti stressz hatására rákossá váljanak, és ami miatt a BRCA-mutációval rendelkező nőknél sokkal nagyobb a mell- és petefészekrák kockázata, mint azoknál, akiknél nincs.

Ennek az útvonalnak az egyik legfontosabb összetevője a p53 (vagy TP53), amelyet általában a "genom őrzőjének" neveznek.

A p53 a rákmegelőzés királya és nélküle (vagy BRCA és társai nélkül) előbb leszel rákos, mint a legtöbb ember. Különösen, ha nő vagy, akinek BRCA-mutációja van, akkor drámaian megnő az esélyed arra, hogy 50 éves korod előtt mell- vagy petefészekrákot kapj.

Tehát, ha létezne egy újszerű terápiás szer, amely beavatkozna a szervezet sejtjeinek azon képességébe, hogy p53-at termeljenek, és a BRCA-útvonal működését a génállományunk védelmére fordítsa akkor azt gondolnánk, hogy ez fontos lenne, nem igaz? Nos, azt hiszem, ez attól függ, hogy ki finanszírozza a terápiát, és hogy érdekli-e őket, hogy ön (vagy az ön anyja, felesége vagy lánya) rákos lesz-e.

Nos, valakit érdekel. Valójában két embert.

Hadd mutassak be egy tanulmányt pontosan erről a témáról, melynek címe: "SARS-CoV-2 Spike Impairs DNA Damage Repair and Inhibits V(D)J Recombination In Vitro" (más néven a Jiang tanulmány, a szerzők, Hui Jiang és Ya-Fang Mei után). Ránézésre a tanulmánynak semmi köze a petefészekrákhoz vagy az emlőrákhoz, hanem a limfocitákról szól.

SARS-CoV-2 Spike Impairs DNA Damage Repair and Inhibits V(D)I Recombination In Vitro
1.97MB ∙ PDF file
Download
Download

Csak a rend kedvéért: a VDJ-rekombináció az egyik legkirályabb dolog a természetben. Ez a mechanizmus áll a szervezet immunitás létrehozásának hátterében (vagy amit immunitásnak hívtunk, mielőtt Tony Fauci és a WHO megváltoztatta a definíciót). A T- és B-sejtek így hoznak létre varázslatos módon új fehérjéket, hogy semlegesítsék a kellemetlen baktériumokat.

Van valami nagyon fontos közös vonása a petefészekrákos folyamatunkkal is, mivel a DNS-szálak törésére és javítására támaszkodik - ez a folyamat elengedhetetlen, és ugyanez a folyamat figyelhető meg a p53-függő petefészek- és emlőrák esetében is.

Amikor tehát Jiang és Mei kísérletet tervezett arra, hogy megvizsgálja annak lehetőségét, hogy a SARS-CoV-2 fehérjék hatással lehetnek-e erre az útvonalra a limfocitákban, olyan kísérletet végeztek, amely létfontosságú a világ lakossága számára.

Mit találtak? Nos, sajnos valami nagyon fontosat. Mégpedig azt, hogy a SARS-CoV-2 vírus által termelt összes fehérje közül az egyik - a tüskefehérje - kiiktatta a DNS-javító mechanizmust a limfocitákban.

Igen, ez nagyon rossz. Íme a cikkből származó grafikon, amely a vírus különböző fehérjéivel megfigyelhető "HR-hatékonyság" (azaz a homológ javítási hatékonyság, azaz a sejt DNS-javító képessége) szintjét mutatja.

A tüskefehérje annyira mérgező volt erre az útvonalra, hogy 90%-ban kiütötte azt. Ez egy olyan környezet, amely szinte garantáltan rákot okoz.

Szóval számít-e, hogy néhány jófiú egy svéd egyetemen (akik egyébként a terület szakértői, és évek óta publikálnak ilyen témában) közzétett egy tanulmányt, amely kimutatta, hogy a csúnya Ecohealth77(™) vírus (más néven SARS2, COVID, Wuhan-1 és még néhány más tetszetős név) olyan fehérjéket termel, amelyek - ha elég sokáig maradnak - leállítják a sejtek rák elleni védelmi mechanizmusát?

Nos, nem - feltéve, hogy a cucc (az általa termelt fehérje) nem időzik sokáig ott, nem jut be a sejtmagba, és nem jutt el a petefészekbe.

Szerencsére, ha csak megfertőződik az említett vírussal, és az immunrendszere működik, a tüskefehérje gyorsan semlegesül, és így a "COVID-19" fertőzésből eredő rákos megbetegedések nem veszélyeztetik Önt.

De... Amit nagyon-nagyon nem akarsz ebben a forgatókönyvben, az a következők:

  1. a tüskefehérje a sejtmag közelében, ahol a DNS-javítás történik.

  2. a tüskefehérje folyamatos termelődése.

  3. egy teljes hosszúságú tüske mesterséges fehérje, amely megfelel a vírusos tüskének, mert nem tudjuk, hogy a tüskefehérje melyik része okozza ezt a hatást.

Nos, találd ki, hogy mi van?

Történetesen van egy jelenleg gyártásban lévő genetikai terápia, amely

  1. a sejtmagban és a sejtmag körül termelődő tüskefehérjét indukálja.

  2. legalább 60 napig termelődik, de szinte biztosan tovább is.

  3. a teljes hosszúságú tüske pontosan megegyezik (aminosavról aminosavra) a vírusos tüskefehérje teljes hosszával.

De várjunk csak, hallom, hogy azt mondják. Az összes okos kommentelő a közösségi médián folyamatosan azt mondja, hogy a tüske nem jut be a sejtmagba, ugye? És a Jiang-sztorit is ezen az alapon cáfolták, nem igaz?

Hát persze, hogy megpróbálták, de hazudtak. És valójában a Jiang-tanulmány egyszerűen csak reprodukálta azt, amit a Pfizer már megtett, minden kétséget kizáróan bizonyítva, hogy a tüskefehérje bejut a sejtmagba.

Íme a Jiang-tanulmány konfokális mikroszkópiás vizsgálatának változata - kék a sejtmag (a fekete körülötte a sejt többi része), és az élénkzöld a fluoreszcens markerrel megjelölt tüskefehérje. Mint látható, a tüske teljesen a sejtmagban van. Semmi kétség. És hogy ezt megerősítsük, az a tény, hogy a vizsgálat a p53 aktivitásának 90%-os gátlását mutatta ki, azt jelenti, hogy a sejtmagban kellett aktívnak lennie (mert a p53 ott él).

Igen, de azok a kedves kormányzati emberek, akik az összes többi dologról hazudtak, azt mondták, hogy a vakcinából származó tüskefehérje nem jut be a sejtmagba, igaz? Erről nem hazudtak, ugye?

Nos, nem szívesen hagylak itt cserben, de ez a következő kép a TGA fentebb hivatkozott dokumentumából származik a Pfizer mRNS vakcina preklinikai vizsgálataiból. Ez az a dokumentum, amely a TGA rendelkezésére állt, mielőtt engedélyezte volna a terméket. Az EMA, az MHRA és az FDA ugyanezekkel a dokumentumokkal rendelkezett. A TGA változatban ez a "BioNtech BNT162 investigator's brochure" (BioNtech BNT162 vizsgálati brosúra) 25. oldalán található.

Tessék! Egy nagy piros nyilat tettem fel, hogy megmutassam, hogy a bemutatott sejtmagban rengeteg tüskefehérje van. Ez egy telitalálat.

De ez csak egy egyszeri eset, igaz?

Tévedés. Itt van a TGA "nem klinikai értékelő jelentés" 3. diája, amely azt mutatja, hogy a tüskefehérje az ER-ben termelődik a sejtmag közelében (ahogyan azt a fényes brosúrában eladják), de aztán (ismét) a sejtmagba kerül. Ez a kép kissé halvány, de gyanítom, hogy ez szándékos.

Oké, tehát bekerül a sejtmagba, de nem időzik ott, ugye? Azt mondták, hogy csak órákig vagy napokig tart, aztán szétesik. Ez igaz, ugye?

Nem. Valójában ezt egy hatalmas tanulmányban mutatta ki a világ egyik legelismertebb molekuláris biológiai csoportja a Stanford Egyetemen egy mamut tanulmányban. Kimutatták, hogy az RNS még 60 nap után is jelen volt és aktív volt. Más kutatók 28 napon túli aktivitást mutattak ki, mások pedig még ennél is tovább, tehát ez "egy dolog".

Nem bomlik le 2 nap alatt, ez is hazugság volt.

SÁRGA RÉSZ: … vakcina mRNS és tüske antigén akár 8 héttel az oltás után is…

Nos tehát az mRNS vakcinák, amelyek ugyanazt a teljes hosszúságú tüskefehérjét termelik, bejutnak a sejtmagba, ahol Jiang és Mei bebizonyította, hogy a fehérje leállítja a DNS-javítást (azaz rákkockázatot indukál) a limfocitákban.

Azonban, Jiang valóban hibát követett el. A hiba pedig az volt, hogy a dolgozatban elismerte, hogy fennáll a lehetősége - vagy valószínűsége - annak, hogy mivel a vakcina tüskéje megegyezik a vírus tüskéjével, a vakcinának valós kockázata van arra, hogy rákkeltő változásokat okoz a DNS-ben. Nos, tudja, ezt nem szabad megtenni - mert ez felbosszantja a gyógyszergyárakat, amelyeknek a hirdetései szinte minden jelentős orvosi folyóiratot finanszíroznak.

És amint ez a tanulmány megjelent, az emberek kezdtek rájönni, hogy milyen következményekkel jár ez. Így hát a Jiang-papír megjelenését követően két, az NIH-hez és a gyógyszergyárhoz kapcsolódó tudós összeesküdött, hogy eltávolítsák a publikálásból - ezzel nők egy generációját sodorva veszélybe.

A két személy Freed és Schildgen benyújtotta a legnevetségesebb aggodalomnyilvánítást, amit valaha láttam egy folyóirathoz. Az állítás az volt, hogy nem voltak elégedettek a tanulmánytervvel. De a megfogalmazás teljesen bizarr volt, azt sugallta, hogy a tanulmány szerzője a saját tanulmányával kapcsolatban fejezte ki aggályait.

A visszavonással kapcsolatos koholmány további részletit itt olvashatjátok ezt én most átugrom, mert így is nagyon hosszú lett az anyag:

Arkmedic's blog
Welcome to Gilead
TLDR: A paper was published in October showing how the mRNA vaccines could massively impact ovarian and breast cancer risk. Two scientists linked to the NIH and Pharma conspired to remove it from publication - putting a generation of women at risk. Some information came to me from a colleague in the last few days that has cemented everything I have come…
Read more

És most mi is történik akkor?

Nos, a nagy mennyiségben, a sejtmag közvetlen közelében, hosszú ideig keringő tüskefehérje képes rákot előidézni ezekben a sejtekben.

Mely sejtek a legvalószínűbbek?

Mindazok, amelyekről ismert, hogy a p53 és a BRCA rendellenességek által érintettek: petefészek, hasnyálmirigy, emlő, prosztata, nyirokcsomók.

Ezeknek a rákoknak a kialakulásához évek kellenek, ezért lehetséges, hogy 5-10 évig nem sok biztonsági jelet látunk, és akkor a Pfizer és a Moderna azt fogja állítani, hogy a "COVID" vagy a "lezárások" okozták a női (és néhány férfi) rákos megbetegedések áradatát.

Tehát most már több útvonalon van problémánk, ami ugyanahhoz a forgatókönyvhöz vezet.

  • A szervezet rák elleni védekezésének elnyomása.

  • A szervezet vírusokkal szembeni védekezésének elnyomása. (*)

  • Az immunrendszer azon összetevőinek kimerülése, amelyek e két dolog ellen védekeznek.

(*) vírusokkal szembeni védekezésének elnyomásáról itt olvashattok:

KariKór
Emberek milliárdjai maradnak meghibásodott immunreakcióval? Tegyél meg nekem egy szívességet, és tölts magadnak egy italt, mert szükséged lesz rá a cikk végére.
Először egy táblázat, amit egy SARS-COV-2 fertőzés után látni szeretnénk: Balra látható, hogy mi és hány százalékban végzi a vírus semlegesítését, (A diagram) jobbra pedig (B diagram), hogy az összes antitestek hány százalékot képeznek. Annak ellenére, hogy az IgG3 csak 3%-a az antitesttömegnek, a semlegesítés 42,2%-át végzi…
Read more

Tudják, hogy ez mire emlékeztet engem?

Kaposi szarkóma. Ez történik, amikor az immunrendszered annyira kimerül, hogy nem tudja elnyomni a daganatokat, amelyek a működő immunrendszerrel rendelkező embereknél ismeretlenek. A HIV-AIDS-ben is előfordul.

Amit látunk, az (még) nem Kaposi szarkóma, hanem limfómák és leukémiák és ritka agresszív rákok.

Persze ne csak nekem higgyenek, hanem a nyitó videóban látható Angus Dalgleish onkológus professzornak is, azon kevés klinikusok egyikének, akik mertek megszólalni.

És ha ez nem lenne elég, mi lenne, ha megnéznénk egy másik nagyra becsült professzor, Michel Goldmant történetét, aki bedőlt a propagandának - és "felturbózta" magát.

A helyzet az volt, hogy neki már limfómája volt. Valójában elég jól kontrollálták (ahogyan néhány limfómát a megfelelő kezeléssel lehet). Aztán megkapta az emlékeztetőt, és a rákja megőrült.

PET-vizsgálatok a Pfizer "emlékeztető" előtt és után. Balra, a fekete pacák (a szív, a hólyag és az agy kivételével) aktív limfómát jelentenek, amely ellenőrzés alatt van, a legtöbb nyirokcsomó kisebb, mint egy centiméter. Jobbra, a limfóma nincs ellenőrzés alatt, és a nagy mennyiségű nyirokcsomó-gyulladás közvetlenül a "booster"-nek tulajdonítható.

Dicsérem Michel Goldmant, amiért úgy szólalt meg, hogy ezt a tanulmányt saját magával mint alannyal írta meg. Ennek ellenére a média még mindig az ő halálközeli élményét akarja felhasználni a "oltásellenesek" elhallgattatására, és egyúttal hamis propagandát tolja, hogy a COVID-19 vakcinák, amelyek a valaha volt legrosszabb halálozással járnak, "életek millióit mentették meg". Nem így van. Ez egy hazugság.

SÁRGA RÉSZ: (Michel) …egy vakcina, amely évente több tízmillió ember életét menti meg… Továbbra is kitart amellett, hogy a COVID-19 vakcina szükséges és hasznos az emberek nagy többsége számára.

Megkerestem Michel Goldmant, hogy tájékoztassam a betegség súlyosbodásának dokumentált mechanizmusáról, de nem kaptam választ. Persze nem is számítottam válaszra.

Tudja, a legműveltebb embereknek is olyan nehéz elfogadni, hogy becsapták őket.

Amikor az emberek azt kérdezik tőlem, hogy "miért nem szólalnak meg az érintett orvosok", a válaszhoz szükség van a pszichológiájuk megértésére:

Egy orvos számára az a felismerés a legrosszabb, hogy - nem csak saját magukat veszélyeztették, hanem azt is, hogy becsapták őket, majd másokat is veszélyeztettek - így túl nagy keresztet kell elviselniük.

Könnyebb szó szerint a végsőkig folytatni a tévhitet, mint elfogadni, hogy becsapták őket, és ezzel a másokat is veszélybe sodortak.

Ennek megértése létfontosságú az orvosi intézményrendszer mentalitásának megértéséhez. Ez nem mentség, csupán egy megfigyelés a valóságról.

Zárásként: A dagály végül meg fog fordulni, és azokat, akik ezeket a katasztrofális kezeléseket erőltették, felelősségre kell majd vonni.

De addig is, bármit is tesznek Önök, ne rontsanak a helyzeten! Mindenkinek csak egy immunrendszere van! Vigyázzanak rá!

Köszönöm, hogy elolvastad. Ha esetleg a jövőben is szeretnéd olvasni, amiket megosztok, akkor egyszerűen iratkozz fel!

Források:

Arkmedic's blog
Philadelphia 2023
I would have liked a little break but had to interrupt it for an emergency broadcast. I’ll try and keep it short (sorry, I failed again). Two papers have appeared in quick succession that just need to be put together and I need to tell you what they mean in the context of a more familiar paper. And it’s a real problem. To be honest I wasn’t paying that m…
Read more
Arkmedic's blog
Welcome to Gilead
TLDR: A paper was published in October showing how the mRNA vaccines could massively impact ovarian and breast cancer risk. Two scientists linked to the NIH and Pharma conspired to remove it from publication - putting a generation of women at risk. Some information came to me from a colleague in the last few days that has cemented everything I have come…
Read more

Zárásként__________________________________________________

Többen jeleztétek, hogy anyagilag is támogatnátok a munkámat, ami rendkívül megtisztelő, de én úgy érzem, hogy jelen helyzetben nem lenne helyénvaló elfogadnom mindezért pénzt. Lett sajnos mindannyiunknak rengeteg problémája az elmúlt időszaknak köszönhetően, próbáljunk csak egymásnak segíteni, amiben tudunk.

Azonban egy ötletem támadt végül erre az esetre is. Szóval, ha az alábbi cégek valamelyikétől vásárolnál EGYÉBKÉNT IS egy terméket, akkor az itt megadott linkeken keresztül, én jutalékot fogok kapni. Így ezzel közvetetten engem is támogatsz, miközben olyan termékeket vásárolsz, amelyek minden bizonnyal az egészségedet is támogatni fogják.

Ha így teszel, azt előre is köszönöm!

KANNAWAY: Minőségi CBD olaj termékek.
KANNAWAY VÁSÁRLÁSI LINK

B-EPIC: Különböző, egészséggel kapcsolatos termékek. Személyes kedvencem a kurkumin tartalmú Regener8.
B-EPIC VÁSÁRLÁSI LINK

BEMER: Egyedülálló mágnesterápiás eljárás a mikrocirkuláció javítására.
BEMER VÁSÁRLÁSI LINK

ZINZINO: Teljesen természetes polifenolos, kiegyensúlyozott omega-zsírsav-tartalmú étrend-kiegészítő termékcsaládok.
ZINZINO VÁRÁSLÁSI LINK

KariKór
Authors
KariKór